تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
پوشش زنده؛ تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
وزیر ارتباطات می‌گوید پیگیر این مساله است

اختلال GPS چه‌زمانی برطرف می‌شود؟

دلیل اختلال در جی‌پی‌اس‌ها مانند گذشته نامشخص است و کاربران بسیاری، به‌خصوص رانندگان تاکسی‌های اینترنتی را با مشکلات جدی مسیریابی روبه‌رو کرده است.

کد خبر: ۱۷۵۲۸۴
۱۳:۲۳ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳

اختلال GPS چه‌زمانی برطرف می‌شود؟

دیدارنیوز: به گفته وزیر ارتباطات موضوع اختلال در جی‌پی‌اس از موارد مهمی بوده که به آن‌ها نیز منعکس شده و با معاونت علمی و سایر نهاد‌های دخیل در این موضوع جلساتی را سطح کارشناسی داشته‌ و امیدوار است به زودی نتیجه را اعلام کنند.

در دنیای امروز تقریبا هر روز کاربران بسیاری از جی‌پی‌اس بر روی دستگاه‌های مختلف خود برای مسیریابی مکان‌ها یا پیدا کردن کافه یا رستوران مناسب با تلفن همراه تا پیدا کردن خودرور دزدیده شده یا ارسال موقعیت و آدرس خود برای دیگران استفاده می‌کنند.

در اکثر این موارد دقیق بودن اطلاعات مکانی اهمیت ویژه‌ای دارد بنابراین اگر نتیجه مطلوب حاصل نشود می‌تواند سبب نارضایتی کاربران شود موضوعی که گاهی اوقات در شهر‌ها رخ می‌دهد و به دنبال آن کاربران برای مدتی دچار مشکلاتی می‌شود.

رانندگان تاکسی‌های اینترنتی از جمله افرادی هستند که هنگام اختلال در جی‌پی‌اس‌ها بیشترین گلایه را دارند. آن‌ها می‌گویند نمی‌توانند مسیر‌ها را به وسیله اپلیکیشن‌های مسیریاب به درستی و بر اساس اطلاعات ماهواره‌ای پیدا کنند.

به گفته آن‌ها قبل از اینگونه اختلال‌ها همیشه مسیریاب‌ها دو مسیر به کاربر برای پیدا کردن راه نشان می‌داد، اما اکنون دورترین و پرت‌ترین مسیر را به کاربر پیشنهاد می‌دهد. حتی این اختلال سبب شده مسیریاب‌ها مکانی که کاربر در آن هست را هم به اشتباه نشان دهد.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت هفته گذشته درباره اختلال جی‌پی‌اس‌ها گفت: این موضوع یکی از موضوعات مهمی است که به ما هم منعکس شده است و ما هم با آقای افشین در معاونت علمی جلساتی را در سطح کارشناسی برگزار کردیم و دنبال می‌کنیم.

وی افزود: همچنین با بقیه نهاد‌ها که در این زمینه ذی‌مدخل هستند جلساتی را داشته‌ایم و امیدواریم به زودی نتیجه را اعلام کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
پرطرفدارترین ها