تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
گزارشی از آنتونی زورکر، خبرنگار آمریکای شمالی بی‌بی‌سی

نتیجه انتخابات آمریکا می‌تواند بر چند نسل تاثیر بگذارد

آنتونی زورکر، خبرنگار بی‌بی‌سی با اشاره به انتخابات مهم آمریکا و رقابت بین دونالد ترامپ و کامالا هریس نوشت: رئیس‌جمهور چهار سال آینده می‌تواند دولت آمریکا، از جمله دادگاه‌های فدرال را به گونه‌ای شکل دهد که بتواند بر چندین نسل تاثیر بگذارد.

کد خبر: ۱۷۵۰۵۹
۱۷:۱۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳

نتیجه انتخابات آمریکا می‌تواند بر چند نسل تاثیر بگذارد

دیدارنیوز: آنتونی زورکر، خبرنگار آمریکای شمالی بی‌بی‌سی در گزارشی اعلام کرد که نتیجه انتخابات امروز (سه‌شنبه) آمریکا می‌تواند بر چند نسل آینده تأثیر بگذارد.

به نقل از بی بی سی، زورکر در این باره نوشت: «گاهی اوقات غرق شدن در این همه استراتژی و نقشه انتخاباتی، نشانگر اهمیت تاریخی این انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

کامالا هریس و دونالد ترامپ دو دیدگاه بسیار متفاوت از ایالات متحده را نمایندگی می‌کنند به طور مثال در مورد مهاجرت، تجارت، مسائل فرهنگی و سیاست خارجی.

رئیس‌جمهور چهار سال آینده می‌تواند دولت آمریکا، از جمله دادگاه‌های فدرال را به گونه‌ای شکل دهد که بتواند بر چندین نسل تأثیر بگذارد.

حزب جمهوری‌خواه یک دهه پیش با حزب پوپولیستی که ترامپ اکنون رهبری می‌کند بسیار متفاوت به نظر می‌رسید، حزبی که اکنون جذابیت بیشتری برای رای دهندگان کم‌درآمد دارد.

پایگاه حزب دموکرات همچنان بر رای‌دهندگان جوان و رنگین پوستان استوار است، اما اکنون اتکای بیشتر بر روی ثروتمندان و تحصیلکرده‌های دانشگاهی دارد.

نتایج امروز ممکن است شواهد بیشتری ارائه دهد از این که چگونه این تغییرات در سیاست آمریکا که در هشت سال گذشته فقط بخشی از آن مشخص شده است، نقشه سیاسی ایالات متحده را تغییر دهد.

این تغییرات می‌تواند مزیتی به یک طرف یا طرف دیگر در رقابت‌های آینده بدهد.

در دو دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ به نظر می‌رسید که جمهوری‌خواهان قفل غیرقابل نفوذی بر ریاست‌جمهوری داشتند، زیرا آن‌ها به طور مداوم اکثریت را در ایالت‌های کافی برای پیروزی در کالج الکترال به دست می‌آوردند.

این انتخابات ممکن است یک رقابت ۵۰-۵۰ باشد، اما این بدان معنا نیست که این روال جدید در سیاست ریاست جمهوری آمریکا است.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی