تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

افشای خبری که رئیس‌جمهور گفت رسانه‌ای نشود +ویدیو

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در جریان سخنرانی امروز (دوشنبه) خود، اعلام کرد که ترکمنستان حاضر نیست با دولت ایران قرارداد گازی ببندد و در ادامه گفت این خبر رسانه‌ای نشود بهتر است، اگر هم خبری شد که شد.

کد خبر: ۱۷۵۰۲۱
۱۸:۴۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

افشای خبری که رئیس‌جمهور گفت رسانه‌ای نشود +ویدیو

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور خبری درباره عدم تمایل ترکمنستان برای قرارداد گازی اعلام کرد، اما گفت آن را خبری نکنید!

مسعود پزشکیان گفت: «من دیروز در سازمان برنامه و بودجه بودم و همکاران می‌گفتند ترکمنستان حاضر نیست با دولت ما قرارداد گازی ببندد.

حالا این‌ها رو زیاد خبری هم نکنید اگر هم خبری کردید که کردید!»

پزشکیان در ادامه گفت: می‌گویند دولت پول ما را نمی‌دهد، پس ما با دولتی که پول نمی‌دهد قرارداد می‌بندد و نمی‌دهد، قرارداد نمی‌بندیم.»

 

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
معلم بازنشسته ۶۹ ساله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
0
0
أُمَّةٍ مَعْدُودَةٍ!
از سال‌های ۱۳۴۳ که ۹ ساله بودم و دقیق در خاطرم مانده، وقتی در مساجد و هیئات که پای وعظ وعاظ می‌نشستم، وعظ که تمام می‌شد و مردم متفرق می‌شدند، تمام مواعظ را آرام آرام، غربال کرده و فقط نماز اول وقت و زیارت اهل قبور را ویترینی نموده و در مسیر عادی و توأم با فقد توجه به شنیده‌هایشان، قرار می‌گرفتند. لذا ساز دینداری به هر قسمی که دلشان می‌خواست، کوک می‌نمودند به رفتار تبدیل می‌کردند و به همین علت، دیانت اغلب مردم، قشری می‌ماند! و امروز هم، آنگونه معمول است! حال، مدام بگوئید در کمیل شب‌های جمعه که، "شاید این جمعه بیاید شاید!" خب برای کدامین شق القمر رفتاری قشریون، ظهور کند؟! و به همین علت گفته‌اند که تعداد یاران مهدی موعود، ۳۱۳ نفر خواهند برد! یک قلت پر جرأت!
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر