تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
از پارک کردن خودرو‌ها زیر تابلو‌های تبلیغاتی و درختان فرسوده خودداری شود

هوای تهران؛ بارش‌ها در ۲۴ ساعت گذشته چقدر بود؟

مازیار غلامی، مدیرکل هواشناسی استان تهران درباره مقدار بارش ثبت شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان طی ۲۴ ساعت گذشته گفت: بیشترین بارش در ایستگاه جَوَرد دماوند با ۱۱.۶ میلیمتر ثبت شد.

کد خبر: ۱۷۵۰۰۱
۱۲:۴۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

هوای تهران؛ بارش در ۲۴ ساعت گذشته چقدر بود؟

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی استان تهران با اشاره به مقدار بارش ثبت شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان طی ۲۴ ساعت گذشته گفت: بیشترین بارش در ایستگاه جَوَرد دماوند با ۱۱.۶ میلیمتر ثبت شد.

مازیار غلامی درباره بارش باران طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های هواشناسی استان تهران اظهارکرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های جورد (دماوند) ۱۱.۶ میلیمتر، آبعلی ۱۰ میلیمتر، پردیس ۷.۳ میلیمتر، باغ گل ۶.۱ میلیمتر، زردبند ۵.۹ میلیمتر، دماوند ۵.۸ میلیمتر، اوشان ۵.۷ میلیمتر، شرق تهران ۵.۷ میلیمتر، میگون ۵ میلیمتر، لواسان ۴.۷ میلیمتر، ژئو فیزیک ۳ میلیمتر، تهرانسر۲.۴ میلیمتر، مهرآباد ۲.۲ میلیمتر، شمیران (اقدسیه) ۲.۲ میلیمتر و شهریار ۱.۴ میلیمتر بارش ثبت شد.

مدیرکل هواشناسی استان تهران تاکید کرد: این بارش‌ها عمدتا کوتاه‌مدت (کمتر از ۳ ساعت) و شدید بود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از ابتدا تا ۱۲ آبان در مجموع بارش استان تهران ۴.۲ میلیمتر به شکل پهنه‌ای ثبت شد. میزان بارش در این بازه زمانی در بلندمدت ۱۲.۵ میلیمتر بودبنابراین میزان بارندگی استان ۶۶ درصد کم‌تر از نرمال بوده است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت جوی تهران طی روز‌های آینده گفت: تا فردا پیش از ظهر (۱۵ آبان‌ماه) بارش پراکنده در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود. در نواحی جنوبی و غربی استان احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد. طی سه شنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ آبان) وزش باد شدید درسطح استان خواهیم داشت. در پایتخت هم وزش باد شدید گاهی خیلی شدید دور از انتظار نیست.

غلامی در پایان توصیه کرد: در این شرایط جوی از قرارگیری در نواحی مرتفع و داربست‌ها خودداری و نصب به استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل شود. از پارک کردن خودرو‌ها زیر تابلو‌های تبلیغاتی و درختان فرسوده نیز خودداری شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر