تیتر امروز

افشارسلیمانی: بشار اسد، عمدتا متکی به مردم خود نبود/ پوتین، پشت اسد را خالی کرد/ ترکیه و اردوغان، پیروز اصلی میدان سوریه هستند/ ایران باید توجه به مردم در داخل و موازنه در دیپلماسی و حتی مذاکره با آمریکا را در دستور کار قرار دهد
سفیر پیشین ایران در باکو و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با دیدارنیوز مطرح کرد

افشارسلیمانی: بشار اسد، عمدتا متکی به مردم خود نبود/ پوتین، پشت اسد را خالی کرد/ ترکیه و اردوغان، پیروز اصلی میدان سوریه هستند/ ایران باید توجه به مردم در داخل و موازنه در دیپلماسی و حتی مذاکره با آمریکا را در دستور کار قرار دهد

افشار سلیمانی، سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان و تحلیلگر ارشد مسائل منطقه در گفتگویی با دیدارنیوز به تحلیل پیامد‌های سقوط بشار اسد در دمشق و عوامل و بازیگران صاحب نقش در تحولات این کشور پرداخته...
حکومت بشار اسد سقوط کرد/ اشغال منطقه جبل‌الشیخ توسط اسرائیل/ سفیر ایران: سوریه تجزیه نمی‌شود +ویدیو
آخرین تحولات سوریه

حکومت بشار اسد سقوط کرد/ اشغال منطقه جبل‌الشیخ توسط اسرائیل/ سفیر ایران: سوریه تجزیه نمی‌شود +ویدیو

تحولات در کشور بحران‌زده سوریه همچنان با سرعت ادامه دارد و گروه‌های شورشی و مخالف دولت بشار اسد، دمشق را هم تصرف کرده‌اند. رسانه‌ها از سقوط حکومت بشار اسد خبر می‌دهند؛ رئیس‌جمهوری که با هواپیما...
قلاب اردوغان در آب گل آلود سوریه/ پائیز اسد در دمشق/ چرخش موضع تهران در قبال پسر حافظ اسد؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز ویژه تحولات در سوریه

قلاب اردوغان در آب گل آلود سوریه/ پائیز اسد در دمشق/ چرخش موضع تهران در قبال پسر حافظ اسد؟

پنجاه و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز، با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران به جنگ داخلی در سوریه و تحولات سریع آن اختصاص دارد که در ادامه می‌بینید و می‌شنوید.
فردا ۱۵ آبان روز تعیین‌کننده در ایالات متحده

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ نیمی از مردم رای داده‌اند

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فردا (سه‌شنبه ۱۵ آبان) رسما آغاز می‌شود و رقابت حساس و نزدیک بین کامالا هریس و دونالد ترامپ، نامزد‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواهد بود. ترامپ پرحاشیه از روز‌های قبل ادعا‌ها و تهدید‌های خود را آغاز کرده تا در صورت ناکامی در انتخابات بار دیگر شکست خود را توجیه کند. البته بعید هم نیست با جملات تحریک آمیز خود بار دیگر طرفدارانش را به شورش و خرابکاری مانند آنچه در سال ۲۰۲۱ در کنگره آمریکا رخ داد، دعوت کند.

کد خبر: ۱۷۴۹۸۰
۰۸:۵۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ نامزد جمهوری‌خواهان: ما خواهان صلح هستیم! +ویدیو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش دیدارنیوز، کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات و دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه رقابت نزدیکی برای نشستن روی صندلی کاخ سفید دارند و نظرسنجی‌های اخیر از رقابت شانه‌به‌شانه آنها خبر می‌دهند.

هر دو نامزد روز شنبه به ایالت‌های کلیدی در جنوب کشور سفر کردند تا نظر رای‌دهندگانی که هنوز تصمیم خود را نگرفته‌اند به سمت خود جلب کنند.

نتایج آخرین نظرسنجی‌ها چه می‌گویند؟

به نقل از یورونیوز، آخرین نظرسنجی‌های انجام‌شده در سطح ملی همچنان از رقابت تنگاتنگ دو نامزد دموکرات و جمهوریخواه در سطح ملی حکایت دارند. نظرسنجی شبکه «ان بی سی» نشان می‌دهد که هر دو نامزد از حمایت ۴۹ درصد رای‌دهندگان برخوردار هستند.

نتیجه نظرسنجی شبکه «ای بی سی»، اما نشان می‌دهد که محبوبیت کامالا هریس ۴۹ درصد و محبوبیت دونالد ترامپ ۴۶ درصد است.

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ دو نامزد در شب انتخابات کجا خواهند بود؟

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ دو نامزد در شب انتخابات کجا خواهند بود؟

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ دو نامزد در شب انتخابات کجا خواهند بود؟

پوشش آخرین خبرها و حواشی مربوط به انتخابات آمریکا:

ساعت: ۰۸:۳۸/ دو نامزد در شب انتخابات کجا خواهند بود؟

براساس گزارش ان‌پی‌آر، کامالا هریس، نامزد دمکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سه‌شنبه، پنجم نوامبر در آمریکا، شب انتخابات را در دانشگاه هووارد می‌گذراند که به‌طور سنتی مورد علاقه سیاهپوستان است.

به نقل از ایندیپندنت، انتظار می‌رود دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان نیز شب انتخابات را در مرکز گردهمایی در پالم بیچ غربی در فلوریدا سپری کند.

کارشناسان بر این باورند باتوجه به رقابت نزدیک نامزدها، انتظار می‌رود نتیجه تا شب انتخابات روشن نشود و اعلام نتایج قطعی چند روز به طول بیانجامد.

ساعت: ۰۸:۵۸/ شانه ‏به شانه، اما سرنو‏شت‌‏ساز؛ چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز می‌شود؟

به نقل از هم‌میهن، وبسایت ۵۳۸ وابسته به ای‌بی‌سی‌نیوز که به امر جمع آوری داده‌های نظرسنجی‌های معتبر و ارائه میانگین نظرسنجی‌ها می‌پردازد، در آمار‌های خود از افت محبوبیت هریس در سطح ملی و رشد محبوبیت ترامپ خبر داده است

گاردین مدعی است که امنیت رأی دهی پستی در ایالات متحده بسیار بالاست و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ تنها کمتر از ۵۰۰ مورد تقلب در این نوع رأی گیری روی داده است. با این حال، بسیاری از مقامات انتخاباتی نگران هستند که تاخیر‌های پستی موجب شود آرای رأی دهندگان واجد شرایط بعد از پایان مهلت شمارش آرا به دست مسئولان انتخاباتی برسد.

بر اساس تحلیل Desk Decision شبکه NBC News از داده‌های رای دهندگان ایالتی تا تاریخ ۳۰ اکتبر، شواهدی از حضور گسترده‌ زنان دموکرات جدید در پنسیلوانیا و مردان جمهوری خواه جدید در آریزونا، دو ایالات مهم، به چشم می‌خورد.

ساعت: ۰۹:۱۳/ حزب‌الله: نتیجه انتخابات آمریکا مهم نیست

به نقل از تسنیم، «علی حسن خلیل» نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان گفت: «برای ما هیچ فرقی نمی‌کند که برنده انتخابات آمریکا چه کسی باشد و چه کسی وارد کاخ سفید شود.

ما هرگز روی طرف‌های دموکرات یا جمهوری‌خواه آمریکا شرط‌بندی نکرده‌ایم و همه می‌دانند که هر دو تیم آمریکایی برای حمایت از اسرائیل با هم رقابت می‌کنند.»

ساعت: ۰۹:۳۱/ سی‌ان‌ان: پیروزی ترامپ یا هریس تاثیری بر جنگ اوکراین ندارد

به نقل از ایرنا، شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» اعلام کرد: فارغ از اینکه چه کسی پیروز انتخابات آمریکا خواهد بود بعید است پوتین به میز مذاکرات برگردد.

هریس سیاست دولت فعلی برای حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه را ادامه خواهد داد، اما ترامپ مدعی است که یک روزه به جنگ پایان خواهد داد.

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ حزب‌الله: روی دو نامزد شرط‌بندی نکرده‌ایم

گرچه به نظر می‌رسد که سیاست آمریکا در قبال جنگ اوکراین در یک دوراهی قرار گرفته است، اما چنین نیست، زیرا طرف مقابل یعنی روسیه حاضر به آمدن به میز مذاکرات نیست و برایش هم فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس جمهوری آمریکا باشد.

ساعت: ۰۹:۵۱/ بیش از ۷۷ میلیون آمریکایی به صورت زودهنگام رای داده‌اند

به نقل از سایت ای بی سی نیوز، تا ساعت ۵ بعد از ظهر یکشنبه به وقت شرقی (آمریکا)، بیش از ۷۷ میلیون آمریکایی به صورت زودهنگام رای داده‌اند.

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ حزب‌الله: روی دو نامزد شرط‌بندی نکرده‌ایم

از مجموع آرای زودهنگام، ۴۲۱۹۵۰۱۸ رای حضوری و ۳۵۱۷۳۶۷۴ رای از طریق پست بوده است.

ساعت: ۱۰:۱۶/ آغاز حصارکشی اطراف ساختمان کنگره و کاخ سفید

به نقل از ایلنا، به دنبال نگرانی‌ها از بروز خشونت و شورش در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پلیس کنگره ایالات متحده در بیانیه‌ای از نصب حصار‌های بلند امنیتی به عنوان بخشی از آماده‌سازی مراسم روز تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید و اطراف منطقه کاپیتول هیل این کشور خبر داد.

ساعت: ۱۰:۵۶/ یک مقام ایرانی: جمهوری اسلامی قصد ندارد بر انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد

در گزارش وال استریت ژورنال درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل، به نقل از یک مقام ایرانی آمده است که جمهوری اسلامی "قصد ندارد با حمله متقابل خود بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تأثیر بگذارد و از این رو این حمله پس از انجام انتخابات، اما پیش از آغاز کار رئیس‌جمهور جدید در ژانویه سال ۲۰۲۵ انجام خواهد گرفت".

مطلب مرتبط:

ایران می‌خواهد واکنشی «پیچیده و قوی‌تر» به اسرائیل نشان دهد

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه ۵ نوامبر برگزار می‌شود. نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت تنگاتنگ کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات و دونالد ترامپ از حزب جمهوری‌خواه هستند.

ساعت: ۱۱:۲۸/ ترامپ در رستوران لبنانی: ما خواهان صلح هستیم!

به نقل از العربیه، دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از یک رستوران لبنانی در ایالت میشیگان دیدن کرد.

ترامپ در جریان حضور خود در این رستوران گفت که من لبنانی‌های زیادی را می‌شناسم. او افزود: «باید داستان در حال نوشته شدن در لبنان را ویرایش کنیم، ما خواهان صلح هستیم.»

 

ساعت: ۱۲:۰۲/ «ایالات نوسانی» چه نقشی در انتخابات دارند؟

به نقل از العربیه، «ایالات نوسانی» که به عنوان «ایالت‌های میدان نبرد» یا «ایالت‌های بنفش» نیز شناخته می‌شوند، به دلیل تمایل به تغییر حمایت از نامزد‌های دموکرات به جمهوری‌خواه و بالعکس در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اهمیت زیادی دارند.

برخلاف «ایالات امن» که به طور مداوم از یک حزب خاص حمایت می‌کنند، ایالت‌های نوسانی وابستگی حزبی مشخصی ندارند، و نتایج رای‌گیری‌های‌شان غیرقابل پیش‌بینی است، و به همین دلیل برای پیروزی نامزد‌ها بسیار مهم هستند.

در سیستم «کالج انتخاباتی»، هر ایالت تعداد مشخصی رأی الکترال بر اساس جمعیت خود دارد، و یک نامزد برای رسیدن به ریاست جمهوری به حداقل ۲۷۰ رأی از مجموع ۵۳۸ رأی نیاز دارد. به دلیل این سیستم، کسب رأی ایالت‌های نوسانی کلید موفقیت نامزد‌ها است، چرا که می‌تواند نتیجه انتخابات را تعیین کند.

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ نامزد جمهوری‌خواهان: ما خواهان صلح هستیم! +ویدیو

ایالت‌های نوسانی تعداد قابل توجهی از رأی‌دهندگان بلاتکلیف یا مستقل دارند که احتمال دارد تحت تأثیر استراتژی‌های انتخاباتی، مناظره‌ها و تحولات اخیر سیاسی قرار گیرند. این ایالت‌ها اغلب مینیاتور کل کشور به حساب می‌آیند و دارای تنوع دموگرافیک و نگرش‌های سیاسی هستند که روند‌های بزرگ‌تر آمریکا را منعکس می‌کند، و به همین دلیل در فرایند انتخاباتی بسیار تأثیرگذارند.

ایالت‌هایی مانند فلوریدا، پنسیلوانیا، میشیگان، و ویسکانسین از ایالت‌های نوسانی مهم هستند. نقش آن‌ها در انتخابات‌هایی که رقابت نامزد‌ها در آن‌ها نزدیک است، مانند انتخابات سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶، اهمیت‌شان را برجسته می‌کند.

برای مثال، در سال ۲۰۱۶ پیروزی‌های محدود دونالد ترامپ در پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین مستقیماً به پیروزی کلی او کمک کرد، حتی با وجودی که او آرای عمومی را در سطح کشور باخت. این امر دلیل سرمایه‌گذاری زیاد نامزد‌ها در تبلیغات، برگزاری رویدادها، و تعامل با جوامع محلی در این ایالت‌هاست.

تمرکز شدید نامزد‌ها بر ایالت‌های نوسانی پیامد‌هایی برای سیاست آمریکا در سطح ملی دارد، زیرا نامزد‌ها ممکن است برای جلب توجه رای‌دهندگان، به موضوعات مرتبط با این مناطق مانند اشتغال در صنایع تولیدی یا خدمات درمانی اولویت دهند.

در نتیجه، ایالت‌های نوسانی نه تنها بر نتایج انتخابات تأثیر می‌گذارند، بلکه بر دستور کار سیاسی ملی آمریکا نیز اثرگذارند، زیرا نامزد‌ها پیام‌های خود را برای رسیدگی به نگرانی‌های رأی‌دهندگان در این مناطق کلیدی تنظیم می‌کنند.

ساعت: ۱۳:۰۸/ ادعای اکونومیست: ترامپ به احتمال ۵۱ درصد برنده انتخابات می‌شود

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ «ایالات نوسانی» چه نقشی در انتخابات دارند؟

ساعت: ۱۴:۱۳/ هفت ایالت کلیدی چند رای الکترال دارند؟

به نقل از دنیای اقتصاد، از ۵۳۸ رای الکترال (مجمع گزینندگان) که برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تعیین می‌کنند، ۹۳ رای متعلق به هفت ایالت کلیدی یا میدان نبرد است.

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ ادعای اکونومیست درباره برنده انتخابات +عکس

ترامپ و هریس با تمرکز کمپینی خود روی این هفت ایالت در تلاش اند تا با ۲۷۰ رای الکترال راهی کاخ سفید شوند.

پنسیلوانیا- ۱۹ رای انتخاباتی
میشیگان- ۱۵ رای انتخاباتی
ویسکانسین- ۱۰ رای انتخاباتی
کارولینای شمالی- ۱۶ رای انتخاباتی
جورجیا- ۱۶ رای انتخاباتی
آریزونا- ۱۱ رای انتخاباتی
نوادا- ۶ رای انتخاباتی

ساعت: ۱۷:۳۳/ آخرین نظرسنجی‌ها چه می‌گویند؟

به نقل از بی بی سی، در دو روز گذشته چندین نظرسنجی جدید در ایالت‌های مختلف منتشر شد. اگر به جای تک‌تک نظرسنجی‌ها، میانگین مجموع‌شان را بررسی کنید، کامالا هریس در نظرسنجی‌های ملی (در سراسر آمریکا) تنها یک درصد پیش است، ۴۸ درصد او در برابر ۴۷ درصد دونالد ترامپ.

اما رای کلی در آمریکا برنده را تعیین نمی‌کند و نتیجه انتخابات به احتمال زیاد در هفت ایالت سرنوشت‌سازی تعیین می‌شود که بار قبل هم نتیجه انتخابات در آن‌ها بسیار نزدیک بود.

ترامپ در سه ایالت جورجیا، آریزونا و کارولینای شمالی بین یک تا سه درصد در نظرسنجی‌ها پیش است.

رقابت در چهار ایالت دیگر، از این هم نزدیک‌تر است. ترامپ در نوادا و پنسیلوانیا تنها اندکی (کمتر از یک درصد) در نظرسنجی‌ها پیش است و هریس هم در میشیگان و ویسکانسین برتری اندکی دارد.

اما هیچ یک نمی‌توانند به پیروزی در این ایالت‌ها مطمئن باشند، چون معمولا نظرسنجی‌ها با نتیجه واقعی حدود سه درصد اختلاف دارند.

ساعت: ۱۸:۵۵/ مراکز نظرسنجی اشتباه محاسباتی دارند

الکس کاستلانوس، مشاور و برنامه‌ریز کارزار‌های انتخاباتی، در گفتگو با فاکس نیوز با اشاره به ثبت نام گروه‌های جدید برای شرکت در انتخابات گفت: مراکز نظرسنجی در روز‌های پایانی رقابت‌های انتخاباتی اشتباه محاسباتی دارند. من فکر می‌کنم آن‌ها تغییر گسترده در ثبت نام رای‌دهندگان را نادیده گرفته‌اند.

به نقل از ایندیپندنت، کاستلانوس که هدایت کارزار‌های انتخاباتی چهره‌های مشهور جمهوری‌خواه از جمله جب بوش و میت رامنی را در کارنامه خود دارد، معتقد است که یک موج ملایم به نفع جمهوری‌خواهان میان رای‌دهندگان وجود دارد و باعث شده است که عده‌ای از رای‌دهندگان ثبت شده که قبلا دموکرات بودند، اکنون قصد داشته باشند به نامزد جمهوری‌خواه رای دهند، اما به دلیل نبود داده‌های دقیق در این زمینه، این بخش از رای‌دهندگان در پایگاه آماری نظرسنجی‌ها نادیده گرفته می‌شوند.

ساعت: ۲۱:۵۶/ بی‌بی‌سی: هریس ۴ درصد از ترامپ پیش است

نظرسنجی بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که رای دهندگان احتمالی در انتخابات آمریکا، ۵۱ درصد هریس و ۴۷ درصد ترامپ را انتخاب می‌کنند.

ساعت: ۲۳:۳۴/ آخرین روز کارزار انتخاباتی آمریکا؛ نیمی از مردم رأی داده‌اند

به نقل از دویچه‌وله، سراسر آمریکا نفس در سینه حبس دارد: آیا کامالا هریس به عنوان اولین زن موفق می‌شود به بالاترین مقام ایالات متحده دست یابد، یا دونالد ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازخواهد گشت؟

نظرسنجی‌ها حاکی از رقابتی تنگاتنگ است. هریس با تیم والز، فرماندار مینه‌سوتا، به عنوان معاون به میدان آمده است. ترامپ سناتور جی. دی. ونس از ایالت اوهایو را به عنوان معاون خود برگزیده است.

گزارش از آخرین تحولات، اولین پیش‌بینی‌ها و هیجان‌انگیزترین لحظات شب انتخابات به قرار زیر است:

یک روز پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، کامالا هریس، نامزد دموکرات‌ها، بار دیگر از حمایت افراد سرشناس بهره برد. این معاون رئیس‌جمهور کنونی در نظر دارد در آلن‌تاون، واقع در ایالت کلیدی پنسیلوانیا، همراه با رپر معروف "فَتجو" ظاهر شود و سپس با الکساندریا اوکاسیو-کورتز، نماینده نیویورک، از یک رستوران پورتوریکویی در ریدینگ دیدار کند. برای شب نیز تجمعی در پیتسبرگ با اجرای دی‌جی دی-نایس، کیتی پری و اندرا دی برگزار خواهد شد، پیش از آنکه او از پله‌های معروف راکی در فیلادلفیا، که شامل مجسمه‌ای از شخصیت بوکسور خیالی فیلم "راکی" است، بازدید کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
2
0
ترامپ متهم ردیف اول تولید وانتشار وهمه گیری ویروس کرونا است و متهمین ردیف دوم اوکراین است که در کشورش این ویروس. را تولید می کرد و بر روی مردم اروپا و امریکا و روسیه وجهان رها می کرد ، اوکراین بزرگترین صادرکننده غلات به اروپا است ، بعد از جنگ اوکراین روسیه کلیه مراکز وازمایشگاههای تولید ویروس کرونا در اوکراین را نابود کرد و بارفتن ترامپ هم ویروس کرونا به کل رفت ، واکسنها ثابت کرده بودند در اروپا و آمریکا که هیچ کارایی در مقابل ویروس کرونا نداشتند، اگر دوباره ترامپ برگردد قطعا وقطعا وقطعا دوباره ویروس کرونا یا مشابهش را برخواهد گرداند و جنگ جهانی بیولوژیک را به راه خواهد انداخت ومردم جهان را دوباره با ویروس کرونا خفه وزنده به گور خواهد کرد واقتصاد ومعیشت و کسب وکار وسلامت ملت‌ها وکشورهای را نابود خواهد کرد، ترامپ یک بیمار روانی سادیسمی است وجایش تيمارستان است نه کرسی ریاست جمهوری‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
از کجات در میاری اینا رو ؟؟ کل دنیا میدونن که ویروس کورونا از چین اومد. نمیفهمی یا نونت در نفهمیدنه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
2
0
دو نامزد زیر پ.. با هم خواهند بود ، خستمون کردید به‌وللخ
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی