تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در بندرعباس برگزار می‌شود

مزایده ۸۴ میلیارد تومانی «چای دبش» با دستور قضایی

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از برگزاری مزایده ۸۴ میلیارد تومانی چای دبش در بندرعباس خبر داد.

کد خبر: ۱۷۴۸۵۰
۱۱:۴۱ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳

مزایده ۸۴ میلیارد تومانی «چای دبش» با دستور قضایی

دیدارنیوز: رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از برگزاری مزایده ۸۴ میلیارد تومانی چای دبش خبر داد.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این باره اعلام کرد: بر اساس دستورات قضایی صادره از مراجع قضایی تهران بزرگ، حراج حضوری شماره ۰۳۱۳۰۰۴ اداره کل اموال تملیکی استان هرمزگان شامل ۸۹ ردیف چای در گرید‌های مختلف به ارزش پایه ۸۴۵ میلیارد و ۳۷۹ میلیون و ۹۶۰ هزار ریال در روز دوازدهم آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: محموله چای موضوع این حراج مربوط به پرونده موسوم به چای دبش است و مزایده آن پس از طی مراحل قانونی به منظور تعیین تکلیف این محموله قبل از گذشتن تاریخ مصرف و تضییع آن برگزار می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه پرونده موسوم به چای دبش در مراجع ذی صلاح قضایی در حال رسیدگی است، تصریح کرد: مزایده چای‌های مربوط به این پرونده تحت نظارت دستگاه قضایی انجام می‌شود و تمامی مراحل آن طبق قانون و بر اساس نظر کارشناس خواهد بود.

قهرمانی تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ کانتینر چای دبش موجود در بنادر و گمرکات استان هرمزگان متروکه شده‌اند و باید توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: همچنین بیش از ۶۰۰ کانتینر فویل آلومینیوم و کاغذ متعلق به شرکت دبش نیز متروکه اعلام شده‌اند که در نوبت تعیین تکلیف قرار دارند و در مزایده روز هشتم آبان در معرض فروش قرار خواهند گرفت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: از ۱۴۰ کانتینر چای موجود در انبار‌های اموال تملیکی استان هرمزگان، ۵۰ کانتینر تاکنون به فروش رسیده است و حدود ۹۰ کانتینر چای نیز در مزایده جدید به فروش خواهد رسید.

وی افزود: همچنین پیش از این، ۹۱۶ کانتینر قیر و مشتقات نفتی در مزایده شماره ۲۸۲ اموال تملیکی استان هرمزگان به مبلغی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان به فروش رسیده است.

علاقه‌مندان به شرکت در مزایده شماره ۰۳۱۳۰۰۴ اموال تملیکی استان هرمزگان می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و دفترخانه‌های اسناد رسمی، پس از دریافت امضای الکترونیک نسبت به ارائه پیشنهاد قیمت از طریق سامانه‌های اینترنتی به آدرس‌های الکترونیکی www.tamliki.ir و www.setadiran.ir اقدام کنند.

دریافت جزئیات این مزایده برای متقاضیان از طریق مشاهده متن فراخوان امکان پذیر است و عموم مردم می‌توانند تا نهم آبان ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۸ با مراجعه به اداره کل اموال تملیکی هرمزگان از محموله چای موضوع این مزایده بازدید کنند.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها