تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف: باید حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است، گفت: باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون را فراهم کرده و متناسب با نیاز‌های امروز آن‌ها سیاست گذاری کرد؛ این مطالبه‌گری و این قدرت تحلیل، برآمده از فرصتی است که انقلاب اسلامی فراهم کرده و ما نیز باید در همه ابعاد این فرصت را به فال نیک بگیریم و حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم.

کد خبر: ۱۷۴۶۶۷
۰۹:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

قالیباف

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج نوآوری عظیم و دوران ساز امام راحل بود، گفت: بسیج به تعبیر رهبر معظم انقلاب مردمی‌ترین نیروی مقاومت تاریخ جهان و الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده نوجوان شجاع و فداکار بسیجی و همچنین روز نوجوان و بسیج دانش آموزی را گرامی می‌داریم.

وی افزود: بسیج نوآوری عظیم و دوران‌ساز امام (ره) بود که در حساس‌ترین مراحل انقلاب اسلامی به پشتوانه رشادت مردم منجی اسلام و انقلاب اسلامی شد. بسیج به تعبیر رهبر معظم انقلاب مردمی‌ترین نیروی مقاومت تاریخ جهان و الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است.

رئیس مجلس با اشاره به روز نوجوان گفت: نوجوان امروز به مراتب خردمندتر، آگاه‌تر و مشارکت‌جوتر از نسل‌های قبل از خود هستند لذا وظیفه ما مسئولان این است که با نوجوانان اهل تحلیل و متفکر امروز صادقانه گفتگو کنیم.

باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون فراهم شود

وی افزود: باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون را فراهم کرده و متناسب با نیاز‌های امروز آن‌ها سیاست گذاری کرد؛ این مطالبه‌گری و این قدرت تحلیل، برآمده از فرصتی است که انقلاب اسلامی فراهم کرده و ما نیز باید در همه ابعاد این فرصت را به فال نیک بگیریم و حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم.

رییس مجلس با تبریک فرا رسیدن روز پدافند غیرعامل و خداقوت به تمامی مجاهدین این عرصه گفت: امیدواریم با هوشیاری این عزیزان و با استفاده از ظرفیت فکر و ابتکار جوانان کشور بتوانیم بر تمام ابعاد شیوه‌های جدید نفوذ و تهاجم دشمنان غلبه کنیم و زمینه‌های پاسخ متقابل با آنان را فراهم سازیم.

قالیباف همچنین به رئیس جمهور که جهت دفاع از کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس آمده بود، خیرمقدم گفت.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
0
0
نسل جدید فقط از شما می خواهد قوانین پوسیده و قرون وسطایی تصویب نکنید و بروید کنار بگذارید تا آزادانه زندگیش را بکند.
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها