تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

منصوری: اشتباه روحانی قطع ارتباط با مردم بود

قائم‌مقام حزب اتحاد ملت گفت: اشتباه روحانی این بود که پس از اتفاقات دی‌ماه سال گذشته ارتباط خود را با مردم قطع کرد. دولت روحانی با کدام نظرخواهی مبلغ 30 هزار میلیارد تومان را به بدهکاران موسسات مالی و اعتباری پرداخت کرد؟

کد خبر: ۱۷۴۶۰
۰۸:۵۸ - ۰۹ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آذر منصوری در نشست بررسی ابعاد سیاسی و اجتماعی اعتراضات دی‌ماه 96  که به همت حزب اتحاد ملت ایران اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: اصل بیست و هفتم قانون اساسی به مردم حق اعتراض مسالمت‌آمیز را داده است. ما از ظرفیت این اصل استفاده نکرده‌ایم.

وی ابراز عقیده کرد: سال گذشته شرایطی مهیا شد تا مخالفان دولت در مشهد اعتراض‌هایی شکل دهند که همان اعتراض موجب گسترش آن در 60 شهر کشور شد.

منصوری افزود: ارزیابی وزارت کشور از اعتراض‌های هفتم دی‌ماه نشان می‌دهد که بیشتر آنها از طبقات فرودست و کم‌سواد جامعه بوده‌اند. همین امر باعث شد که جنس اعتراض‌ها، سازماندهی و گستره آنها متفاوت از اتفاقات سال 88 باشد.

قائم‌مقام حزب اتحاد ملت به دوقطبی ایجاد شده توسط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 اشاره کرد و گفت: فضای دوقطبی نباید پس از انتخابات ادامه می‌یافت. رئیس‌جمهوری می‌بایست از ظرفیت رای 24 میلیونی خود استفاده کند، نه اینکه مجبور شود کابینه‌ای تشکیل دهد که به مراتب ضعیف‌تر از کابینه اولش باشد.

وی خاطرنشان کرد: اعتراض‌های سال گذشته مشهد علیه دولت، از اواخر آذرماه و از بازار آغاز شد و بنا بود اتفاقاتی برای دولت روحانی به وجود آورند اما این اعتراض‌ها به سمتی رفت که از صدر تا ذیل را در برگرفت.

منصوری با اشاره به وضعیتی که موسسات مالی و اعتباری برای دولت تدبیر و امید به وجود آوردند، خاطرنشان کرد: اشتباه روحانی این بود که پس از این اتفاقات ارتباط با مردم را قطع کرد. دولت روحانی با کدام نظرخواهی مبلغ 30 هزار میلیارد تومان را به بدهکاران موسسات مالی و اعتباری پرداخت کرد؟

این فعال سیاسی افزود: این حجم نقدینگی، اقتصاد ایران را دچار بیماری مزمن کرد. روحانی امتیازهایی را داد که در ازای آن چیزی نگرفت.

وی ابراز عقیده کرد: اقتصاد ایران مانند آتش زیر خاکستر زمینه اعتراض‌ها را در ایران فراهم می‌کند. اقتصاد غیرمولد، رانتی و ضد توسعه نتوانست از فرصت برجام استفاده کند. نهادهایی که براساس قانون نباید در اقتصاد دخالت کنند در اقتصاد غیرشفاف و غیرپاسخگو مانع جلب سرمایه‌گذاران می‌شوند.

قائم‌مقام حزب اتحاد ملت سپس تصریح کرد: بیماری در اقتصاد کشور وجود دارد که نمی‌گذارد سرمایه عظیم نفت هم‌افزایی لازم برای جامعه داشته باشد. ما از این وضعیت رها نخواهیم شد مگر اینکه سهم دولت از اقتصاد کمتر شده و این اقتصاد شفاف و پاسخگو باشد.

منصوری همچنین گفت: مردم در دو دوره به دولت روحانی رای دادند ولی در عمل، دولت موازی هم وجود دارد که گاهی اوقات زور و اختیاراتش از دولت رسمی بیشتر است. همین امر باعث عدم انسجام مدیریتی کشور شده است.

وی اظهار کرد: سهم رسانه ملی از بودجه امسال چند درصد افزوده شده است؟ این رسانه تا چه حد ملی عمل می‌کند؟ یکسویه‌نگری این رسانه ظرفیتی را ایجاد کرده است که مردم قهر کنند و تحت تاثیر رسانه‌های دیگر و شبکه‌های اجتماعی قرار گیرند. اگر این رسانه در چهار دهه گذشته وظیفه تعریف‌شده خود را درست ایفا می‌کرد با بحران بی‌اعتمادی و خطر تک‌صدایی مواجه نبودیم.

منصوری با اشاره به اینکه قوه قضائیه باید استقلال خود را حفظ کند و نظارت‌پذیر و پاسخگو باشد، گفت: این بی‌اعتمادی با دادرسی عادلانه و عملکرد این قوه قابل بازگشت است.

وی در ادامه تاکید کرد: نگاه ما برای حل مسائل کشور به داخل است. باید تلاش کنیم گفت‌وگوی ملی شکل بگیرد و تا برای مجموعه مشکلات کشور به دریافت مشترکی نرسیم نمی‌توانیم برای حل این مشکلات به رهیافت مشترکی دست پیدا کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور