تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

تشدید بارش‌ها در نوار شمالی/ بارش برف در ارتفاعات البرز غربی، اردبیل و آذربایجان شرقی

سازمان هواشناسی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در نوار شمالی از تشدید بارش باران و برف در استان‌های ساحلی دریای خزر خبر داد.

کد خبر: ۱۷۴۲۲۳
۰۸:۳۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳

تشدید بارش‌ها در نوار شمالی/ بارش برف در ارتفاعات البرز غربی، اردبیل و آذربایجان شرقی

دیدارنیوز: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز سامانه بارشی در نوار شمالی کشور فعال است.

در برخی مناطق شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق افزایش ابر گاهی رگبار ورعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. همچنین با تقویت جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر بارش باران در مازندران و گیلان تشدید می‌شود و بارش باران و برف در ارتفاعات البرز غربی، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی رخ می‌دهد.

سه شنبه این وضعیت در نوار شمالی ادامه خواهد داشت و علاوه بر آن در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در غرب و جنوب غرب کشور نیز افزایش ابر، وزش باد شدید گاهی رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود. طی این روز افزایش وزش باد در مناطقی از مرکز، شرق و شمال شرق روی می‌دهد.

چهارشنبه و پنجشنبه در غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرزو تهران، دامنه‌های زاگرس واقع در شمال استان‌های همدان و مرکزی ابرناکی گاهی رگبارورعدوبرق و وزش باد شدید، در شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران وبرف پیش بینی می‌شود.

در ضمن طی این روز این سامانه در جنوب غرب، جنوب، مرکز و شرق کشور نیز فعال می‌باشد و سبب افزایش ابر و وزش باد گاهی رگبارورعدوبرق بویژه در شمال استان‌های بوشهر، فارس و کرمان می‌شود. جمعه در شرق سواحل دریای خزر و در استان‌های واقع در شمال شرق ابرناکی و رگبارورعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود و اوایل شب این موج از شمال شرق کشور خارج می‌شود. همچنین در جنوب غرب و جنوب کشور رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

شنبه هفته آینده با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر ابرناکی وبارش در اردبیل، گیلان و مازندران آغاز می‌شود و همچنین با گذر امواج تراز میانی از غرب کشور در مناطقی از نوار غربی و جنوب ابرناکی و رگبارورعدوبرق پیش بینی می‌شود.

قابل ذکر است از امروز تا چهارشنبه کاهش دما به طور میانگین بین ۷ تا لای درجه در نیمه شمالی کشور روی خواهد داد و بارش در نقاط سردسیر شمال غرب و ارتفاعات رشته کوه البرز به صورت برف خواهد بود. دریای خزر تا روز چهارشنبه و خلیج فارس دوشنبه تا چهارشنبه مواج است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی بابا
|
United States of America
|
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
0
0
آره...... این پوتین روسیه میتونه از این هم بدترش بکنه!!
الآن پنج سال هست که از سرما و برف بیشتری دغ مرگ میشیم، پس اون گرمایش جهانی چی شد؟ چرا همه کشورها گرمایش رو دارن ولی ما نداریم؟ الآن چند سال هست که ملت روسیه در پاییز و زمستون مثل سالهای قبل از سرما یخ نمیزنند.
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها