تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

کودکان بدسرپرست و غیربومی عمده کودکان مراکز نگهداری بهزیستی یزد

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد با اشاره به نگهداری از بالغ بر 175 کودک بدسرپرست و بی‌سرپرست در مراکز خیریه استان، بیشترین آنها را کودکان بدسرپرست مربوط به خانواده‌های اعتیاد و عمدتاً غیربومی خواند.

کد خبر: ۱۷۴۱۰
۱۱:۲۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «جمال پایدار» یکی از مهمترین وظایف بهزیستی را مراقبت و نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست جدامانده از کانون گرم خانواده در قالب مراکز خیریه تحت پوشش این نهاد ذکر کرد.

وی با اشاره به این که در استان یزد ۱۶ مرکز نگهداری از این قبیل کودکان وجود دارد، بیان کرد: هم‌اکنون بالغ بر ۱۷۵ کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در رده‌های سنی از شیرخوار تا ۱۸ سالگی در مراکز خیریه نگهداری کودکان استان یزد نگهداری می‌شوند و بهزیستی نقش حمایتی و نظارتی را بر این کودکان اعمال می‌کند .

پایدار با بیان این که بیشترین آمار نگهداری کودکان در مراکز خیریه بهزیستی استان در ارتباط با کودکان بدسرپرست است، اصلی‌ترین عامل نگهداری آنان در این مراکز را موضوع اعتیاد و جرائم مرتبط با مواد مخدر توسط خانواده‌های آنها یا زندانی شدن والدینشان ذکر کرد و گفت: والدین این کودکان برطبق ضوابط قانونی، صلاحیت نگهداری کودکانشان را ندارند و عمدتاً سعی می‌شود سرپرستی موقت و نگهداری از این قبیل کودکان به بستگان سببی یا نسبی آنها واگذار شود.

معاون اجتماعی بهزیستی استان مهمترین سیاست سازمان بهزیستی در قبال این کودکان را بازگشت آنها به کانون خانواده بیان و در این باره تصریح کرد: هر چند این کودکان در مراکز خیریه از تمام خدمات رفاهی و حمایتی بهزیستی بهره‌مند می‌شوند اما به لحاظ عاطفی ارضا نمی‌شوند لذا سیاست کلی بهزیستی برگرداندن آنها به دامن خانواده یا بستگانشان است .

وی که در حاشیه سفر به شهرستان میبد با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، همچنین اظهار کرد: تاکنون هشت کودک از مجموع 40 کودکی که از ابتدای سال تاکنون توسط بهزیستی میبد نگهداری می‌شدند، به کانون خانواده بازگشته‌اند.

به گفته‌ی وی، بیشترین درخواست برای واگذاری سرپرستی کودکان به خانواده‌ها مربوط به شیرخوارگان بوده و به علت مهاجرت‌پذیر بودن استان یزد نیز بیشتر کودکانی که در مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند، کودکان غیر بومی استان هستند و کودکان یزدی غالباً نزد بستگان خود نگهداری و به مراکز بهزیستی ارجاع نمی‌شوند .

«محسن فلاح» رییس بهزیستی شهرستان میبد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در این مورد گفت: بیشترین مراکز نگهداری کودکان بعد از مرکز استان، شهرستان میبد با ۳۶ کودک است.

وی افزود: در حال حاضر شهرستان میبد با پنج مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، بیشترین آمار خانه کودک  را در بین شهرستان‌های استان داراست .

فلاح بیان کرد: هم‌اکنون در مراکز نگهداری خیریه مذکور،‌ کودکانی از سنین ۳ تا ۱۸ سال نگهداری می‌شوند و ۱۹ کودک نیز  نزد خانواده‌های سببی یا نسبی خود در میبد نگهداری می‌شوند و از حمایت‌های مالی بهزیستی نیز بهره‌مند می‌شوند.

رییس بهزیستی میبد گفت: هدف اصلی از نگهداری کودکان در این مراکز، تربیت صحیح و بازگرداندن آنها به جامعه و خانواده‌هاست لذا در این مراکز آموزش‌های کلاسیک، مهارت‌های زندگی، مبارزه با اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی، مهارت‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی به کودکان ارائه می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی