تیتر امروز

ای کاش خواص عوض بشوند
افاضات اضافه

ای کاش خواص عوض بشوند

عوام‌الملک در نامه خود به مسعود، به مرگ تلخ و دردناک ابراهیم در غربت اشاره کرده و از خواص خواسته عوض بشوند و به کارهای زشت خود فکر کنند.
اهتزاز پرچم سفید بین حماس و اسرائیل/ چراغ سبز پزشکیان به ترامپ برای برپایی مذاکره/ فقدان تلخ ابراهیم نبوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اهتزاز پرچم سفید بین حماس و اسرائیل/ چراغ سبز پزشکیان به ترامپ برای برپایی مذاکره/ فقدان تلخ ابراهیم نبوی

این شصت و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با سخنگوی جبهه اصلاحات ایران

جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!

«ایرانشهر» در هفتمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات و دبیرکل مجمع ایثارگران به صحبت نشسته و عمده مسائل و چالش‌های روز کشور را به مورد ارزیابی قرار داده است.

هشدار باد شدید و گردوخاک در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک، کاهش موقت دید و کیفیت هوا هشدار داد.

کد خبر: ۱۷۴۰۶۳
۱۷:۳۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳

هشدار باد شدید و گرد و خاک در تهران

دیدارنیوز: بر پایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، طی پنج روز آینده آسمان تهران صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. تا ظهر فردا (۲۷ مهر) نیز در نقاط پرتردد شهری در بعضی ساعات افزایش برخی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا قابل پیش بینی است.

اداره کل هواشناسی استان تهران همچنین با صدور هشداری زردرنگ آورده است: از بعد از ظهر فردا تا اواخر وقت یکشنبه (۲۷ تا ۲۹ مهر) در همه مناطق استان وزش باد شدید، گاهی با گرد و خاک، کاهش موقت دید و کیفیت هوا و در ارتفاعات گاهی بارش پراکنده مورد انتظار است.

در این شرایط جوی امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، احتمال انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار وجود دارد بنابراین اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای به‌ویژه در نیمه جنوبی و مناطق غربی به‌دلیل گرد و خاک و کاهش دید، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها، خودداری از استقرار در مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد و تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع هنگام وزش باد، احتیاط در انجام امور عمرانی، استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق مستعد گرد و خاک به‌ویژه برای بیماران قلبی و تنفسی، اطفال و سالمندان توصیه می‌کند.

همچنین از بعد از ظهر روز دوشنبه (۳۰ مهر) در ارتفاعات افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و در بیشتر نواحی استان وزش باد شدید و احتمال خیزش موقت گردوخاک دور از انتظار نیست.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای یک درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۷ مهر) صاف تا قسمتی ابری، از بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲۸ مهر) صاف تا قسمتی ابری، به تدریج نیمه ابری، در بعضی از ساعت‌ها افزایش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی