تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
وحشی‌گری اسرائیل ادامه دارد

بورل: شورای اتحادیه اروپا حملات اسرائیل علیه یونیفل را محکوم کند

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه سازمان ملل از همه سو در معرض حملات اسرائیل است، گفت: امیدوارم شورای اتحادیه اروپا حملات اسرائیل علیه نیرو‌های یونیفل را محکوم کند.

کد خبر: ۱۷۴۰۵۷
۱۴:۱۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳

بورل

دیدارنیوز: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه سازمان ملل در تمامی جبهه‌ها از سوی رژیم صهیونیستی در معرض حمله قرار دارد، ابراز امیدواری کرد که شورای اتحادیه اروپا حملات این رژیم علیه نیرو‌های یونیفل را محکوم کند.

«جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (پنجشنبه) در اظهاراتی گفت، سازمان ملل از سوی رژیم صهیونیستی در تمامی جبهه‌ها آماج حمله قرار دارد. حمله اسرائیل به سازمان‌های سازمان ملل غیرقابل قبول است.

بورل اظهار داشت: امیدوارم شورای اتحادیه اروپا حملات اسرائیل علیه نیرو‌های یونیفل را محکوم کند.

بنا بر گزارش الجزیره، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عنوان داشت: آنچه در خاورمیانه رخ می‌دهد فاجعه و بحران انسانی بزرگی است و در لبنان ۲۰ درصد از ساکنان مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

وی تصمیم آمریکا برای اعطای مهلت یک ماهه به رژیم صهیونیستی به منظور حل بحران انسانی در غزه را ناکافی دانست و گفت، طی این مدت بسیاری جان خود را از دست خواهند داد.

بورل خاطرنشان کرد: سازمان ملل در تمامی جبهه‌ها از سوی کابینه اسرائیل هدف حمله قرار می‌گیرد و به گفته این کابینه، «آنتونیو گوترش» یهودستیز و آنروا سازمان تروریستی است. امیدوارم که اتحادیه اروپا به این موضوع رسیدگی کند.

وی همچنین روسیه را تهدید موجودیتی برای اروپا دانست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر