تیتر امروز

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.
کد خبر: ۱۷۴۰۲

ویدئو/ حسین پارسایی:عبارت «تئاتر لاکچری» بار منفی ندارد

۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
پر هزینه‌ترین تئاتر کشور است. اتفاقی نادر در ایران؛ یک نمایش موزیکال با ۳۰۰ بازیگر و نوازنده که بیش از ۶۰۰ نفر آن را تدارک دیده‌اند. ماجرای نمایش به سال‌های ۱۸۱۰ تا ۱۸۴۰ میلادی بازمی‌گردد. سال‌های سیاه فرانسه که ویکتور هوگو آن را در رمانی ماندگار به نام بینوایان مرور کرده‌است. همین رمان هم دستمایه اجرای موزیکال نمایش بینوایان در تهران شده‌است.
 

یک‌سال پیش تدارک چنین تئاتر عظیمی آغاز شد. بیش از ۹ ماه تمرین مداوم و در نهایت عظیم‌ترین پروژه تئاتر کشور به روی صحنه رفته‌است. تئاتری که پیش از اجرا، حاشیه‌های زیادی داشت و هزینه‌های‌ آن را بخش خصوصی تامین کرده‌است. پیش از این نخستین‌بار الیور تویست به صورت موزیکال به روی صحنه رفت که تماشاچیان زیادی داشت.
 این نمایش موزیکال، بر اساس آنچه کلود میشل شوئنبرگ آهنگسازی کرده به روی صحنه می‌رود. ترانه‌های این نمایش را آلن بوبیل و جین ـ مارک ناتل نوشته‌اند که توسط تیمی از مترجمین به فارسی برگردانده شده‌است.
 بازیگرانی از تئاتر و سینما بینوایان را به صحنه برده‌اند. نقش ژان والژان را پارسا پیروز فر برعهده دارد. نوید محمدزاده بازرس ژاور را بازی می‌کند و هوتن شکیبا و سحر دولتشاهی، موسیو و مادام تناردیه هستند. اشکان خطیبی هم در نقش ماریوس، عاشق پیشه انقلابی ظاهر می‌شود و پریناز ایزدیار فانتین را بازی می‌کند. باران احصایی، سحر ستوده و ژولیت رضاعی هم دوره‌های مختلف سنی کوزت را بازی کرده‌اند.
 گفته می‌شود احتمالا بیش از ۱۵۰ هزار نفر تئاتر بینوایان را خواهند دید. این نمایش حدود ۸ میلیارد تومان هزینه داشته که بخش خصوصی آن را تدارک دیده است. ورود بخش خصوصی به عرصه تئاتر حرفه‌ای در ایران اتفاق تازه‌ای است که می‌تواند آینده نمایش در ایران را دگرگون کند.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: