تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
درپی تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا صورت گرفت

ایران، سفیر مجارستان را احضار کرد

درپی تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، سفیر مجارستان در تهران از سوی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران احضار شد.

کد خبر: ۱۷۳۹۴۲
۱۷:۲۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

ایران، سفیر مجارستان را احضار کرد

دیدارنیوز: سفیر مجارستان در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا، در اعتراض به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، به وزارت خارجه ایران احضار شد.

به دنبال اقدام روز دوشنبه اتحادیه اروپا در اعلام تحریم‌های جدید علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، سفیر مجارستان در تهران در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا، از سوی معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران احضار شد.

در این نشست ضمن اعلام مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به تصمیم اخیر اتحادیه اروپا، تاکید شد توسل به شیوه‌های غیرقانونی و قهرآمیز همچون تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان قابل پذیرش نبوده و راه به جایی نخواهد برد.

در این جلسه همچنین تاکید شد همکاری‌های دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها، قانونی و در جهت حراست از منافع و امنیت ملی ایران است و موضوعی نیست که اجازه داده شود طرف‌های ثالث در آن دخالت کنند.

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران در ادامه خطاب به طرف اروپایی خاطرنشان ساخت: اقدام اتحادیه اروپا در تحریم شرکت‌های هواپیمایی مسافربری ایران نقض صریح موازین و مقررات حقوق بین‌الملل به ویژه حقوق و آزادی‌های بنیادین بشری بوده و در تناقض با ادعا‌های حقوق‌بشری اروپاست.

در پایان این جلسه به نماینده اتحادیه اروپا توصیه شد کشور‌های عضو اتحادیه در دام محافل ضدایرانی به‌ویژه رژیم آپارتاید صهیونیستی نیفتند و منافع و روابط دیرینه خود با ایران را فدای اغراض دشمنان روابط ایران و اروپا نکنند.

سفیر مجارستان ضمن استماع نکات مطرح شده، اعلام کرد مراتب را به مقامات اتحادیه اروپا منعکس خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها