تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
عصر امروز، دوشنبه انجام شد

بررسی مسائل اقتصادی در جلسه هفتگی رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب

در جلسه هفتگی رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب که عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد، مسائل اقتصادی کشور، راه برون رفت از آن‌ها و لایحه بودجه سال آینده مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر: ۱۷۳۸۹۱
۲۰:۳۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳

بررسی مسائل اقتصادی و لایحه بودجه ۱۴۰۴ در جلسه رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور عصر امروز بعد از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی گفت: بیشترین موضوعات مطرح شده در جلسه امروز مربوط به مشکلات اقتصادی کشور و راه برون رفت از آن‌ها بود.

به نقل از رسانه دفتر رهبری، رئیس‌جمهور افزود: موضوعی که از اولویت‌های دولت است و در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت، بحث مربوط به گسترش روابط با همسایگان از جمله در بخش راه‌های ترانزیتی، شبکه گازی، شبکه ریلی و افزایش تجارت دوجانبه بود.

پزشکیان خاطر نشان کرد: همچنین گسترش همکاری‌ها با چین و کشور‌هایی که تمایل به همکاری راهبردی با جمهوری اسلامی ایران دارند از مسائلی است که مد نظر دولت قرار دارد.

رئیس‌جمهور گفت: دولت برنامه‌های خوبی را برای گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های دیگر طراحی کرده است و مقام معظم رهبری تأکید داشتند که این برنامه‌های خوب هرچه سریعتر عملیاتی و اجرایی شوند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر این توافق‌ها اجرایی شوند بخش زیادی از فشار تحریم‌ها که بر دوش مردم است کاسته خواهد شد.

رئیس‌جمهور افزود: همکاری‌های ما فقط به چند کشور همسایه و برخی کشور‌های دیگر منحصر نیست و ما مشغول گفتگو با کشور‌های مختلف دنیا براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت هستیم.

پزشکیان خاطر نشان کرد: تصور من این است که درصورت اجرایی شدن توافق‌ها و پیمان‌ها، قدم‌های بزرگی برداشته خواهد شد.

رئیس‌جمهور همچنین درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و جهت‌گیری‌های آن گفت: مهمترین اولویت دولت در بودجه سال آینده بالا بردن قدرت خرید مردم از طریق کاهش مالیات‌های اقشار کم درآمد است.

افزایش پشتیبانی دولت از مردم بویژه اقشار کم درآمد در حوزه‌های «سلامت» و «آموزش و پرورش» و همچنین در بخش کالا‌های اساسی اولویت‌های دیگر دولت در بودجه سال آینده بود که رئیس‌جمهور به آن‌ها اشاره کرد.

پزشکیان خاطر نشان کرد: دولت مصمم است بودجه سال آینده را در موعد مقرر به مجلس ارسال کند و برهمین اساس هیئت دولت برای بررسی لایحه بودجه، روزانه در چند نوبت جلسه برگزار می‌کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر