تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
نشست زنان مجمع بین المجالس جهانی

الهام آزاد: اسرائیل با سلاح‌های هوشمند جان زنان و دختران را به خطر می‌اندازد

الهام آزاد، عضو پارلمان ایران در اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: اسرائیل با سلاح‌های هوشمند، جان زنان و دختران را به خطر می‌اندازد.

کد خبر: ۱۷۳۸۰۷
۱۷:۴۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳

الهام آزاد: اسرائیل با سلاح‌های هوشمند جان زنان و دختران را به خطر می‌اندازد

دیدارنیوز: عضو پارلمان ایران در اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل با سلاح‌های هوشمند، جان زنان و دختران را به خطر می‌اندازد. جمهوری اسلامی ایران این نقض حقوق بشر را به شدت محکوم کرده و از دیگر کشور‌ها نیز می‌خواهد تا این محکومیت را انجام دهند.

الهام آزاد در سی و هشتمین نشست مجمع زنان اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) با دستور ارتقا و حفظ حقوق زنان و دختران با تامین عدالت و صلح پایدار با موضوع هوش مصنوعی گفت: در شرایطی که ما از مشارکت بیشتر زنان در هوش مصنوعی صحبت می‌کنیم، رژیم اشغالگر و نسل‌کش اسرائیل از سلاح‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری‌های هوشمند برای کشتار کودکان، زنان و دختران استفاده می‌کند. جمهوری اسلامی ایران در قویترین لحن این رفتار‌ها را محکوم می‌کند و از بقیه کشور‌ها نیز می‌خواهد این محکومیت را انجام دهند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران اهمیت بسیاری برای موضوع حقوق زنان و فراهم کردن فرصت‌های برابر برای زنان و دختران قائل است؛ ما معتقدیم در هر پدیده نوظهوری باید مسائل مربوط به حقوق زنان و دختران مورد توجه قرار گیرد؛ بنابراین برای این که بتوانیم به صورتی شفاف و بدون ابهام این مساله را در سیاست‌گذاری‌ها اعمال کنیم، باید از به کار بردن مفاهیم مبهم خودداری کرده و به صورت مشخص به زنان و دختران اشاره کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این خصوص پیشنهاد می‌کنم بر شکاف جنسیتی میان زنان و مردان در بهره مندی از هوش مصنوعی و قوانین در پارلمان‌ها به صورت ایمن‌سازی بستر فعالیت و بهره‌مندی زنان و دختران از هوش مصنوعی تمرکز شود.

آزاد افزود: تضمین حقوق زنان و دختران در حوزه‌های مربوط به هوش مصنوعی نیازمند مشارکت فعال و فراگیر زنان از همه جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه در فرآیند‌های مربوط به توسعه هوش مصنوعی است. این مساله در درجه اول نیازمند دسترسی همه زنان و دختران به تکنولوژی‌های نوین و همچنین مشارکت برابر همه زنان از همه جوامع در تکمیل و تدوین هوش مصنوعی است.

وی در پایان گفت: درخصوص مفهوم هنجار‌های اجتماعی مربوط به زنان تاکید می‌کنیم که هر جامعه متناسب با فرهنگ و از ارزش‌های خود هنجار‌ها را در طول زمان ایجاد کرده که نمی‌تواند با یک نگاه خارج از متن، خارجی و مبتنی بر از ارزش‌های غیربومی آن‌ها را منفی یا مثبت تفسیر کند؛ از این جهت ایران در لحاظ شدن تنوع فرهنگی در حوزه زنان و انعکاس آن بر حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی تاکید دارد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی