تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
وحشی‌گری تل‌آویو ادامه دارد

تخریب یک مسجد ۱۰۰ ساله در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

رسانه‌های رسمی لبنان روز یکشنبه ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) گزارش دادند در حمله هوایی اسرائیل یک مسجد قدیمی در شهرک‌های "کفر تبنیت" واقع در جنوب این کشور کاملا تخریب شده است.

کد خبر: ۱۷۳۷۹۳
۱۳:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳

تخریب یک مسجد در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

دیدارنیوز: یک مسجد در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان تخریب شد.

به نقل از دویچه‌وله، فواد یاسین، فرماندار محل به خبرگزاری فرانسه گفته است این منطقه حدود هشت کیلومتر از مرز فاصله دارد و مسجد تخریب شده حداقل ۱۰۰ سال قدمت داشته و یک "مکان محبوب و محل دیدار خانواده‌ها" بوده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است در جریان درگیری‌های ارتش اسرائیل و حزب‌الله لبنان و در پی بمباران‌های شدید اسرائیل در مجموع بیش از هزار و ۲۶۰ نفر در لبنان کشته و بیش از یک میلیون نفر آواره شدند.

ارتش اسرائیل پیش از این خواهان تخلیه برخی مناطق مرزی شده و به ساکنان جنوب لبنان هشدار داده بود که به دلیل ادامه درگیری‌ها با گروه شبه‌نظامی حزب‌الله از بازگشت به خانه‌هایشان خودداری کنند.

اسرائیل بار‌ها از نیرو‌های حزب‌الله خواسته است با اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل از مرز‌های این کشور عقب‌نشینی کنند.

بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل که در اوت سال ۲۰۰۶ برای پایان دادن به جنگ اسرائیل و حزب‌الله صادر شد، نیرو‌های حزب‌الله اجازه حضور در بخش جنوبی رودخانه لیتانی را ندارند. اما حزب‌الله به تدریج به این منطقه بازگشت. اکنون اسرائیل از آن‌ها می‌خواهد دوباره عقب‌نشینی کنند تا امکان بازگشت حدود ۶۰ هزار شهروند اسرائیلی به شمال این کشور فراهم شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها