تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
وزیر آموزش و پرورش می‌گوید ۵۰ درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان باید در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شود

تدوین آیین نامه جدید رتبه‌بندی معلمان

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش از تدوین آیین نامه جدید رتبه‌بندی معلمان خبر داد و گفت که ۵۰ درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان باید در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شود.

کد خبر: ۱۷۳۷۸۵
۱۲:۰۷ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳

تدوین آیین نامه جدید رتبه‌بندی معلمان

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تدوین آیین نامه جدید رتبه بندی معلمان بیان کرد: انتظار می‌رود پایش آیین نامه رتبه‌بندی قبلی و تدوین آیین نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در بیست و پنجمین جلسه شورای معاونان که عصر روزگذشته در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به تدوین آیین نامه جدید رتبه بندی معلمان بیان کرد: انتظار می‌رود پایش آیین نامه رتبه بندی قبلی و تدوین آیین نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.

وی در ادامه بر استقرار رتبه‌بندی برای فاقدین و نو استخدامی‌ها تأکید کرد.

کاظمی به لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: در این مسیر باید همه نیاز‌ها به سرعت احصاء و حداقل ۵۰ درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان در سال جاری و سال آینده در بودجه گنجانده شود تا پرداخت‌ها به روز شود.

وزیر آموزش و پرورش با ارائه گزارشی از دیدار‌های اخیر و نشست شورای عالی به ریاست رییس جمهوری بیان کرد: در تمامی دیدار‌ها و نشست‌ها تأکید کردم که سیاست کلان ما در آموزش و پرورش ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت است و این ارتقاء به نقشه راه نیاز دارد.

وی در ادامه افزود: برای دومین بار در ۱۱ سال اخیر جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور رییس جمهور برگزار شد و این رویکرد بازتاب‌های خوبی داشته است و این امر در مسیر پیش رو منجر به رفع بسیاری از مسائل آموزش و پرورش خواهد شد.

وی خروجی جلسه بعد از نشست شورای عالی آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بعد از این نشست، رییس جمهوری اعلام آمادگی کردند که مشکل فضا‌های آموزشی کشور را بر اساس نیازمندی‌ها و طرح و برنامه‌های اعلامی؛ حل و فصل کنند.

کاظمی ادامه داد: باید مسائل و نیازمندی‌های آموزش و پرورش را احصاء و سازماندهی کنیم تا با طراحی متقن و دقیق از سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها مطالبه کنیم.

در ادامه جلسه حسین صادقی، رییس مرکز روابط عمومی با ارائه گزارشی تصویری، بازتاب رسانه‌ای اخبار آموزش و پرورش را در دو هفته گذشته را تشریح کرد و بر حضور اعضای شورای معاونان در استودیو نگاه برای تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های هر معاونت تأکید کرد.

حامد علامتی، رییس کانون پرورش فکری کودکان نیز با ارائه گزارشی از جشنواره کودکان و نوجوانان به تشریح اقدامات کانون پرورش فکری در جشنواره اخیر پرداخت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، همچنین در ادامه علیرضا کمریی، علی باقری و حجت الاسلام علی لطیفی، علی فرهادی، علی زرافشان و دیگر اعضای کارگروه‌های آموزش و پرورش مواردی از اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف را تشریح و وزیر آموزش و پرورش نیز بر اساس گزارش‌های مطرح شده، دستوراتی صادر کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر