تیتر امروز

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان

این شصت و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک اقتصاددان

ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند

ابوالفضل گرمابی، پژوهشگر و اقتصاددان مهمان یکی دیگر از برنامه‌های جامعه پلاس بود؛ او در این گفت‌وگو به دلایل افزایش تورم و بحرانی به نام نقدینگی صحبت کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
مجتبی زارعی، نماینده مجلس اعلام کرد

پرواز رئیس مجلس به بیروت، تحقیر نتانیاهو بود

مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سفر قالیباف با کاپیتانی پرواز خط تهران_بیروت و با خلبانی و عزیمتش به مراکز بمباران شده بیروت پروژه تحقیر نتانیاهو را تکمیل کرد.

کد خبر: ۱۷۳۷۳۶
۱۷:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳

پرواز رئیس مجلس به بیروت، تحقیر نتانیاهو بود

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: سفر قالیباف با کاپیتانی پرواز خط تهران_بیروت و با خلبانی و عزیمتش به مراکز بمباران شده بیروت پروژه تحقیر نتانیاهو را تکمیل کرد.

مجتبی زارعی در گفتگو با رسانه خانه ملت، گفت: پرواز رئیس جمهور کشورمان به قطر بعد از وعده صادق ۲، پرواز وزیر امور خارجه و نمایندگان مجلس به بیروت جنگ زده و بخصوص خطبه نصر امام خامنه‌ای مد ظله پس از تهدیدات باند جنایتکار؛ و حالا سفر رئیس مجلس به لبنان کلکسیون تحقیر‌های نتانیاهو و گالانت را تکمیل کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سفر قالیباف رفیق حاج قاسم و حاجی زاده با کاپیتانی پرواز خط تهران_بیروت و با خلبانی و عزیمتش به مراکز بمباران شده بیروت، پروژه تحقیر نتانیاهو را تکمیل کرد و نشان داد که ایران بدون لکنت و با قاطعیت پشتیبان مقاومت و مظلومان عالم است و بی تردید این پیام تا اتاق جنگ رژیم صهیونیستی تیز رسیده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی