تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سفر وزیر خارجه ایران به عربستان

در دیدار عراقچی و بن‌سلمان چه گذشت؟

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در سفر روز گذشته خود به عربستان، درباره مسائل دو کشور و تحولات منطقه با وزیر خارجه و ولیعهد این کشور دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر: ۱۷۳۶۲۹
۰۸:۴۴ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳

در دیدار عراقچی و بن‌سلمان چه گذشت؟/

دیدارنیوز: عباس عراقچی شب گذشته (چهارشنبه) با امیر محمد بن سلمان، ولی‌عهد و رئیس شورای وزیران عربستان سعودی دیدار کرد.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در عربستان سعودی پیرامون تحولات منطقه، با امیر محمد بن سلمان، ولیعهد و رئیس هیئت وزیران پادشاهی عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

ولیعهد سعودی در این دیدار، ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به تشدید بحران و گسترش جنگ در منطقه، بر ضرورت اهتمام کلیه کشور‌های این منطقه به حراست از ثبات و امنیت منطقه‌ای تاکید کرد.

وی در ادامه، ضمن ابراز رضایت از روند مناسب اجرایی شدن توافقات دو کشور در طول یک سال گذشته، بهبود در روابط دوجانبه را مثبت و محسوس ارزیابی و تصریح کرد: پادشاهی سعودی نسبت به تداوم این روند در مناسبات دوجانبه مصمم است.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار، حسن همسایگی را سیاست قطعی دولت چهاردهم دانست و خاطرنشان کرد، ادامه سیاست گسترش روابط با همسایگان به منظور تقویت ثبات، امنیت و رفاه منطقه‌ای و افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشور‌های منطقه، از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به تحولات منطقه و رایزنی‌های اخیر خود در لبنان و سوریه، خواستار همکاری همه کشور‌های منطقه و به کارگیری همه طرفیت‌ها از سوی آنان به منظور توقف فوری حملات نظامی رژیم صهیونسیتی و ممانعت از تداوم تخریب زیرساخت‌های غزه و لبنان شد.

وی ایستادگی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی و توقف فوری جنگ در منطقه را لازمه رسیدن به ثبات و امنیت پایدار در منطقه عنوان کرد.

طرفین در این دیدار بر اهمیت تداوم همکاری‌ها و رایزنی‌های دو کشور پیرامون مسائل دو جانبه و منطقه‌ای تاکید کردند.

گفتگوهای مهم

عراقچی در شبکه ایکس نوشت: «گفتگو‌های بسیار مهمی در موضوعات حیاتی که مورد نگرانی مشترک هستند با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان داشتم.

رژیم اسرائیلی در حال بردن کل منطقه به سمت یک فاجعه است. منطقه نیازمند هوشیاری، خردمندی، شجاعت و همکاری است تا بتواند این زمان پرچالش را بگذراند.»

گزارش اینستاگرامی عراقچی در خصوص دیدار‌ها و رایزنی‌ها در ریاض

عراقچی نوشت: «در ریاض به عنوان نخستین مقصد از دور دوم سفر‌های منطقه‌ای با امیر محمد بن سلمان، ولی‌عهد و رئیس شورای وزیران و امیر فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و گفتگو داشتم.

رایزنی‌های مفید و سازنده با محوریت توسعه روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه انجام گرفت.

همچنین بر ضرورت همکاری‌ها جهت توقف فوری جنایات جنگی رژیم صهیونیستی از جمله نسل‌کشی در غزه و تجاوز نظامی به لبنان، امدادرسانی سریع و کمک به آوارگان تاکید شد.

عزم جدی جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی بر گسترش روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف است.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر