تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مقاومت فلسطین اقدام کرد

حمله راکتی به عسقلان/ چند نظامی کشته و زخمی شدند

شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که شهر اشغالی عسقلان در جنوب سرزمین‌های اشغالی و همچنین شهرک‌های صهیونیست نشین در مجاورت نوار غزه را با پرتاب چندین راکت هدف قرار داده است.

کد خبر: ۱۷۳۴۳۳
۱۷:۴۹ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

حمله راکتی به عسقلان/ چند نظامی کشته و زخمی شدند

دیدارنیوز: منابع رسانه‌ای از حمله راکتی مقاومت فلسطین به عسقلان اشغالی و شهرک‌های صهیونیست نشین در مجاورت نوار غزه همزمان با درگیری‌های زمینی در شمال این باریکه و هلاکت دستکم ۲ نظامی اسرائیلی خبر دادند.

به نقل از خبرگزاری سما، سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین عصر امروز اعلام کرد که شهر اشغالی عسقلان در جنوب سرزمین‌های اشغالی و همچنین شهرک‌های صهیونیست نشین در مجاورت نوار غزه را با پرتاب چندین راکت هدف قرار داده است.

همزمان با این حملات رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند که در نتیجه عملیات مقاومت فلسطین در شمال نوار غزه ۲ نظامی صهیونیست کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که یک افسر ذخیره با درجه سرگرد بر اثر جراحات وارده در نبرد‌های شمال غزه در ژوئن گذشته کشته شد.

ضربات سنگین مقاومت فلسطین در نوار غزه به ارتش رژیم صهیونیستی در حالی ادامه دارد که عملیات طوفان الاقصی در آستانه یک ساله شدن است.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش اسرائیل، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت.

پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه می‌توانند طی چند روز، گروه‌های مقاومت را نابود کنند و در نتیجه، غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شد و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر