تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

انتخابات تونس؛ پیروزی تضمین‌شده قیس سعید!

مردم تونس در حالی روز یکشنبه برای تعیین رئیس جمهوری کشورشان به پای صندوق‌های رای رفته‌اند که بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته، پیروزی مجدد قیس سعید در این انتخابات تقریبا قطعی و تضمین شده است.

کد خبر: ۱۷۳۴۲۰
۱۳:۵۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

انتخابات تونس؛ پیروزی تضمین‌شده قیس سعید!

دیدارنیوز: به گزارش فرانس‌پرس، قیس سعید، رئیس‌جمهوری فعلی تونس که تقریباً سه سال است قدرت رادر این کشور در دست دارد با توجه به حذف رقبای جدی او توسط هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، به احتمال زیاد اکثریت مطلق آرا را به خود اختصاص خواهد داد و بار دیگر بر مسند قدرت خواهد نشست.

در گزارش خبرگزاری فرانسه که از صبح روز یکشنبه، زمان باز شدن صندوق‌های رای این رویداد سیاسی را پوشش داده، آمده است که با توجه به شرایط موجود به نظر می‌رسد میزان عدم مشارکت در این دوره از انتخابات به اوج خود برسد.

این انتخابات در حالی برگزار می‌شود که هیجان چندانی در میان مردم ایجاد نکرده، چرا که اغلب شهروندان تونس بیشتر درگیر مشکلات اقتصادی خود هستند تا «انحرافات دولت از مسیر دموکراسی و گرایش‌های استبدادی» که مورد انتقاد جامعه مدنی است.

به گفته مسئولان برگزاری این انتخابات، نتایج اولیه رای‌گیری حداکثر ۴۸ ساعت پس از بسته شدن صندوق‌ها و به احتمال زیاد روز چهارشنبه آینده اعلام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، مراکز رای‌گیری تا ساعت ۶ بعد از ظهر به وقت محلی به روی بیش از ۹ میلیون و هفتصد هزار شهروند تونسی که پیش‌تر برای مشارکت در این انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند، باز خواهد بود.

در تونس که از آن به عنوان مهد شورش‌های دموکراتیک ۲۰۱۱ در شمال آفریقا موسوم به بهار عربی یاد می‌شود، تنها دو نامزد مجوز رقابت با قیس سعید ۶۶ ساله، بخت نخست پیروزی در انتخابات روز یکشنبه را دریافت کرده‌اند.

ما بقی نامزد‌ها از میان ۱۷ فرد ثبت‌نام شده که برخی از آن‌ها بسیار جدی تلقی می‌شدند به دلایلی از سوی هیئت مرکزی برگزار کننده انتخابات رد صلاحیت شدند.

انتخابات تونس؛ پیروزی تضمین‌شده قیس سعید!

زهیر مغزاوی یکی از رقبای قیس سعید است که اتفاقا تا همین اواخر از او حمایت می‌کرد. وی حامل پروژه‌ای چپ‌گرایانه و حاکمیت‌طلب مشابه رئیس جمهوری کنونی است که پس از اعلام نامزدی به انتقاد از عملکرد دولت پرداخت و خواستار بسیج رأی‌دهندگان شد.

نامزد دیگری که مجوز رقابت با قیس سعید را دریافت کرده عیاشی زامل، یک صنعتگر لیبرال ۴۷ ساله است که عموم مردم شناخت چندانی از وی ندارند.

وی که پیش‌تر به عنوان نماینده به مجلس تونس نیز راه یافته بود پس از اعلام نامزدی طی حکمی قضایی در ابتدای سال جاری به زندان افتاد.

زامل که حمایت نیرو‌های چپ و چهره‌های اکثریت سابق مجلس کشورش را به همراه دارد در سه پرونده جداگانه به ظن شبهاتی درباره امضای حمایتی جعلی به ۱۴ سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شد.

تیم انتخاباتی او ضمن فراخواندن شهروندان تونسی به پای صندوق‌های رای به صورت گسترده، خواستار صیانت از صندوق‌های رای و عدم دستکاری هیئت برگزار کننده در آرا شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی