تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
پزشکیان در بازگشت از قطر به تهران مطرح کرد

تفاهمات خوب درباره ۶ میلیارد دلار

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در نشست خبری پس از بازگشت از سفر دو روزه به قطر گفت: رئیس کل بانک مرکزی در مورد ۶ میلیارد دلاری که ما درباره‌اش مشکلاتی داریم با همتای خود و امیر قطر گفتگو کردند و به تفاهمات خوبی رسیدیم.

کد خبر: ۱۷۳۲۹۵
۲۱:۵۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

تفاهمات خوب درباره ۶ میلیارد دلار

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور کشورمان از اقدامات رئیس کل بانک مرکزی درباره ۶ میلیارد دلار دارایی آزادشده ایران در قطر و حل مشکلات آن خبر داد.

مسعود پزشکیان در نشست خبری پس از بازگشت از سفر دو روزه به قطر، اظهار کرد: این سفر یکروزه بود، ولی شاید کار چندین روز را با گروه‌های مختلف در گفتگو‌ها صورت دادیم. اول دیدار با امیر قطر برگزار شد که با دعوت رسمی ایشان به این کشور سفر کرده بودیم. در این گفتگو مسائلی خوبی مطرح شد که به تفاهمات ۶ گانه منجر شد.

وی افزود: یک اتفاق جدید در جریان این سفر آن بود که وزرای خارجه کشور‌های عربی به علاوه وزیر خارجه ما باهم جلسه گذاشتند و راجع به غزه و لبنان و منطقه و مشکلاتی و گلایه‌هایی که وجود داشت گفتگو شد و تفاهمات خوبی صورت گرفت.

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: دوستان ما در قسمت‌های مختلف کار‌های خوبی انجام دادند؛ وزیر نیرو و وزیر ورزش و نیز وزیر امور خارجه و برخی نمایندگان مجلس به همراه رئیس اتاق بازرگانی در این سفر حضور داشتند که هرکدام با هم‌صنفان خود جلسه برگزار کردند و تفاهمات خوبی صورت گرفت که امیدواریم اجرایی شود.

وی ادامه داد: همچنین قرار شد وقتی تصمیماتی که در گفتگو‌ها شکل گرفت، به انتها رسید، امیر قطر را به ایران دعوت کنیم تا این تصمیمات تبدیل به یک امر اجرایی شود.

پزشکیان با اشاره به دیدارهایش با رئیس‌جمهوری تاجیکستان و نخست‌وزیر تایلند، اظهار کرد: در این گفتگو‌ها نگرانی‌های منطقه مورد بحث قرار گرفت. به مرور داریم به جایی می‌رسیم که یک زبان مشترک و نگاه واحد با کشور‌های همسایه داشته باشیم تا با صدای واحد و نگاه روشن، دنیا را به جایی هدایت کنیم که اسرائیل سرجای خود بنشیند و دست از جنایات خود بردارد.

رئیس‌جمهوری گفت: امیدوارم منطقه را به صلح و امنیت هدایت کنیم و وفاق و همدلی و وحدت را در کشور‌های اسلامی ایجاد کنیم. برای همه این اهداف نقشه‌هایی که باهمکاری کشور‌های منطقه می‌توانیم طراحی کنیم و برای اجرایی کردنش هماهنگ می‌شویم.

وی یادآور شد: رئیس کل بانک مرکزی هم در مورد ۶ میلیارد دلاری که ما درباره‌اش مشکلاتی داریم با همتای خود و امیر قطر گفتگو کردند و به تفاهمات خوبی رسیدیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر