تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
افزایش قیمت‌ها در دولت چهاردهم

مرغ، کره و تخم مرغ گران شد

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ با ۵.۶ درصد و کره پاستوریزه با ۴.۵ درصد و ماست پاستوریزه با ۲.۱ درصد است.

کد خبر: ۱۷۲۹۸۶
۱۰:۰۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳

مرغ و تخم مرغ گران شد

دیدارنیوز: در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، بیشترین افزایش قیمت در شهریور نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با ۵.۱ درصد و " ماهی قزل آلا " با ۱.۹ درصد است.

در شهریور ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ۱.۸ درصد و "برنج خارجی درجه یک" با ۱.۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "رشته آش" با ۴.۳- درصد است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با ۵.۱ درصد و " ماهی قزل آلا " با ۱.۹ درصد است.

طبق جدول زیر مرغ و تخم و مرغ در یک ماه حدود ۵ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده اند.

مرغ و تخم مرغ گران شد

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با ۵.۶ درصد و "کره پاستوریزه" با ۴.۵ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۲.۱ درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کشمش پلویی" با ۳.۰ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هندوانه" با ۲۳.۰- درصد و "خربزه" با ۱۹.۲- درصد و "هلو" با ۱۰.۵- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"خیار" با ۱۳.۵ درصد و "هویج فرنگی" با ۹.۸ درصد و "قارچ" با ۷.۹ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با ۱۰.۴- درصد و "پیاز" با ۵- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس گوجه فرنگی" با ۳.۷ درصد و "رب گوجه فرنگی" با ۳.۲ درصد است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد