تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

رئیس سازمان بهزیستی منصوب شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "وحید قبادی دانا" را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور منصوب کرد.

کد خبر: ۱۷۲۹۷
۱۳:۰۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  در حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: «نظر به شایستگی‌های علمی، تخصص و مراتب تعهد و تدین جنابعالی و در جهت تحقق بخشی به برنامه های دولت تدبیر و امید، مبنی بر استفاده از جوانان شایسته در مسوولیت های نظام جمهوری اسلامی ایران، به موجب این حکم شما را به عنوان " معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور " منصوب می‌نمایم.

دستیابی به اهداف توسعه پایدار ، مستلزم طراحی و تبیین رهیافت های بنیادین و ترسیم دورنمایی بلند مدت، از موقعیت و جامعه ای است که نسل های امروز و فردای آن ضمن تمهید تدابیر پیشگیرانه نسبت به افول سرمایه های اجتماعی ، بتوانند با اعتماد کامل در مسیر تحقق آن گام بردارند و لازمه این مهم ، امیدی برآمده از آرمان هایی است که اندیشه، رویکرد و رفتارهای فراروی مدیریت عمومی کشور ، دولت و دستگاههای اجرایی را در چارچوب آن، هدفمند و معنادار می نماید.»

لازم به ذکر است که وحید قبادی دانا متولد ۱۳۵۶ دارای بورد فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است.

از جمله سوابق اجتماعی – فرهنگی قبادی دانا می توان به رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، عضویت شورای اجتماعی کشور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، رییس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی، مشاور ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، عضو شورای مشورتی نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، عضو کارگروه تدوین نقشه راه و نحوه اجرایی سازی ماموریت فرهنگی، رییس هیات مدیره شرکت شهر سالم شهرداری تهران، عضو ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و عضویت در شورای حمایت اجتماعی از کودکان کار و خیابان نام برد. همچنین، قبادی دانا فعالیت های داوطلبانه موثر در سازمان‌های مردم نهاد خیریه را در سوابق خود داراست.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،  انتشار چندین مقاله ISI  در نشریات معتبر علمی انگلیسی زبان داخلی و خارجی از جمله سوابق و فعالیت‌های علمی وی نیز محسوب می شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد