تیتر امروز

فوری: صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رضا کنگری، مدیرکل نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد

کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

رضا کنگری، مدیرکل نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که کمبودی در بازار شکر وجود ندارد و نهایتا تا دو هفته دیگر باید برروی تمام شکر‌های بسته بندی شده قیمت درج شود.

کد خبر: ۱۷۲۲۷۵
۱۳:۲۶ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳

شکر

دیدارنیوز: مدیرکل نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه کمبودی در بازار شکر وجود ندارد گفت: نهایتا تا دو هفته دیگر باید برروی تمام شکر‌های بسته بندی شده قیمت درج شود.

شکر جزء مواد اولیه اصلی بسیاری از واحد‌های تولیدی صنعت غذاست که تاکنون چالش‌های بسیاری را برای عرضه‌کنندگان اصلی داشته است و این باعث می‌شود که در خرده فروشی‌ها شکر وجود نداشته باشد یا حتی به قیمت بالاتری به فروش برسد و به روی برخی شکر‌های بسته‌بندی شده نیز هیچ قیمتی درج نشده است.

در این باره رضا کنگری- رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی- در حالی که چالش اصلی را شیوه توزیع می‌داند اظهار کرد: اسفندماه که سامانه بازارگاه احیا شد، محور اصلی که بنکداران است از هیچ کجا تامین نمی‌شوند و در این بازارگاه بحث تولید دیده شده و تامین از طریق واسطه‌ها انجام می‌شوند. خریداری‌ها با قیمت ۴۱ الی ۴۲ هزارتومان انجام می‌شود در حالی که قیمت مصوب شده ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است که باید تامین و عرضه شود و با قیمت ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده نهایی برسد. متاسفانه این اتفاق هنوز نیفتاده است.

مدیرکل نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اینکه کمبودی در زمینه قند و شکر وجود ندارد مطرح کرد: مصوبه اصلاح نحوه توزیع شکر به تصویب ستاد تنظیم بازار رسیده است. ستاد تنظیم بازار مصوبه‌ای داده است که مجوز توسط اصناف صادر شود و مباشرین توزیع کنند. نکته مهم این است که درج قیمت بر روی شکر‌های بسته‌بندی شده الزامی است و نهایتا تا دو هفته دیگر باید این درج قیمت به‌طور کامل صورت گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد