تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اصفهانی‌ها منتظر هوای خنک باشند

مینا معتمدی، کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما در مناطق مختلف استان به ویژه نواحی شمالی اصفهان خبر داد.

کد خبر: ۱۷۲۱۳۰
۱۳:۴۰ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳

اصفهانی‌ها منتظر هوای خنک باشند

دیدارنیوز _ استان اصفهان: کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما در مناطق مختلف استان به ویژه نواحی شمالی اصفهان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

مینا معتمدی با بیان اینکه کمینه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان بین یک تا سه درجه کاهش می‌یابد، اظهار داشت: دما به ویژه در نیمه شمالی استان اصفهان از امروز کاهش محسوس در حد ۲ تا پنج درجه سلسیوس دارد.

وی با بیان اینکه بیشینه و کمینه دمای شهر اصفهان در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات پیش رو بین ۳۶ و ۱۴ درجه سلسیوس در نوسان خواهد بود، افزود: کاشان کماکان با بیشینه دمای ۳۸ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای پنج درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش بینی می‌شود.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد طی روز‌های شنبه تا دوشنبه شرایط ایجاد ناپایداری جوی بر فراز استان وجود دارد و بر همین اساس افزایش ابر و تشدید سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر و اوایل شب را در مناطق شمالی، شرقی و مرکزی انتظار داریم که با خیزش گردوخاک و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس همراه است.

معتمدی اضافه کرد: طی امروز و فردا یکشنبه شرایط بارش‌های رگباری در مناطق شمالی و غربی به ویژه ارتفاعات پیش بینی می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها