تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نتانیاهو در محاصره؛ به دنبال کشتن همه ما هستند!

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در تکاپو برای ارتباط دادن اقدام خودجوش شهروند اردنی در گذرگاه الکرامه در مرز اردن و کرانه باختری اشغالی گفت: امروز روز دشواری برای ما بود و ما با یک ایدئولوژی کشنده تحت رهبری ایران محاصره شده‌ایم. ما با افرادی محاصره شده‌ایم که به دنبال کشتن همه ما هستند.

کد خبر: ۱۷۱۷۹۷
۱۷:۱۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳

نتانیاهو در محاصره؛ به دنبال کشتن همه ما هستند!

دیدارنیوز: نخست‌وزیر اسرائیل در اظهاراتی در واکنش به عملیات ضد صهیونیستی امروز در گذرگاه «الکرامه» به لفاظی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل در تکاپو برای ارتباط دادن اقدام خودجوش شهروند اردنی در گذرگاه الکرامه در مرز اردن و کرانه باختری اشغالی گفت: امروز روز دشواری برای ما بود و ما با یک ایدئولوژی کشنده تحت رهبری ایران محاصره شده‌ایم.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی گفت: ما با افرادی محاصره شده‌ایم که به دنبال کشتن همه ما هستند.

نتانیاهو در تلاش برای آرام کردن منتقدان خود ادامه داد: حماس قصد دارد بذر تفرقه را در میان ما بکارد و یک جنگ روانی را در میان خانواده‌های افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) را با هدف اعمال فشار داخلی انجام می‌دهد.

وی گفت: ما متعهد به دستیابی به اهداف جنگ، از بین بردن حماس، بازگشت همه گروگان‌ها و از بین رفتن خطر غزه هستیم.

«ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی اسرائیل نیز گفت: جنگی که ما به راه انداخته‌ایم نه تنها علیه غزه و حزب‌الله بلکه در کرانه باختری نیز هست.

این اظهارات پس از آن بیان شد که خبرگزاری شهاب در این باره اعلام کرد که یک فرد مسلح با کامیون وارد گذرگاه «الکرامه» در نزدیکی مرز اردن و کرانه باختری شد و به سمت صهیونیست‌ها تیراندازی کرد.

رسانه‌های صهیونیستی ابتدا از زخمی شدن سه صهیونیست در این عملیات خبر دادند، اما پس از آن رسما اعلام کردند که این سه نفر به هلاکت رسیده‌اند.

نیرو‌های رژیم صهیونیستی نیز اقدام به تیراندازی به سمت مجری عملیات کرده و مدعی به شهادت رسیدن وی شدند. منابع محلی می‌گویند که مجری عملیات دارای تابعیت کشور اردن است.

از زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه)، مناطق مختلف کرانه باختری هم شاهد عملیات‌های ضد صهیونیستی و همچنین تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها بوده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها