تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
حمله سال دوم هم عین سال اول بود

انتقاد عارف از ضربه‌پذیری سیستم توزیع بنزین؛ چه کسی باید پاسخگو باشد؟

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در مراسم تودیع و معارفه وزیر نفت، با انتقاد از ضربه‌پذیری سیستم توزیع بنزین در پی حمله سایبری، گفت: در این بخش غفلت شده و جدا غفلت کرده‌اید، از وزیر نفت می‌خواهم در کل بخش صنعت نفت مقابله با حملات سایبری را به طور جدی دنبال کند.

کد خبر: ۱۷۱۷۸۴
۱۳:۵۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳

انتقاد عارف از ضربه‌پذیری سیستم توزیع بنزین

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور گفت: به سیستم توزیع بنزین کشور حمله شد و ضربه خورد؛ حمله سال دوم هم عین سال اول بود؛ چه کسی باید پاسخگو باشد؟

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در مراسم تودیع و معارفه وزیر نفت، اظهار کرد: در این بخش غفلت شده و جدا غفلت کرده‌اید، از وزیر نفت می‌خواهم در کل بخش صنعت نفت مقابله با حملات سایبری را به طور جدی دنبال کند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: ظرفیت پاسخگویی به این موضوع را در کشور داریم و با تعامل و همکاری با بخش‌های ذی ربط، از نظر علمی در کشور این مسائل قابل حل است.

عارف خاطرنشان کرد: تجربه نشان داد در یک سال دو بار حمله شد و هر دو بار هم عین همدیگر بود و حملات تغییری نکرده بود، آقای پاک نژاد هم این مسأله را به طور جدی دنبال کند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد