تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

عراقچی: یمن در عمل مدافع مظلومیت فلسطین بوده‌ است

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در گفتگو با جمال عامر، وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن اظهار داشت: دولت و ملت یمن در عمل مدافع مظلومیت ملت فلسطین بوده‌اند.

کد خبر: ۱۷۱۷۲۹
۱۸:۴۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و یمن

دیدارنیوز: "جمال عامر" وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن، طی تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای ایشان به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت تقویت روابط دوجانبه و همکاری‌های منطقه‌ای تاکید کرد.

وزیر امور خارجه یمن با اشاره به تشدید درگیری‌ها در منطقه و حملات نظامی آمریکا و انگلیس به یمن افزود؛ موضع یمن در حمایت از ملت مظلوم فلسطین تغییر نخواهد کرد.

جمال عامر با تاکید بر اهمیت اسناد و توافقات پیشین میان دو کشور ایران و یمن، نسبت به تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و توسعه‌ای ابراز امیدواری نمود.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه نیز ضمن تشکر، متقابلاً انتصاب جمال عامر به سمت وزیر امور خارجه یمن را تبریک گفت و اظهار داشت؛ روابط میان ایران و یمن و تداوم رایزنی‌ها میان دو طرف با هدف کمک به امنیت منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وزیر امور خارجه کشورمان با قدردانی از مواضع دولت و ملت یمن در خصوص جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه بیان داشت، در زمانی که بسیاری از کشور‌ها فقط به اعلام مواضع علیه رژیم صهیونیستی اکتفا می‌کنند، دولت و ملت یمن در عمل مدافع مظلومیت ملت فلسطین بوده‌اند.

عراقچی از وزیر امور خارجه یمن جهت سفر به تهران به منظور تداوم گفتگو و تبادل نظر در خصوص مسائل مورد اهتمام مشترک در حوزه دوجانبه و منطقه‌ای دعوت بعمل آورد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر