تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۴

وعده انتخاباتی ترامپ؛ ایلان ماسک را می‌آورم!

با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه وعده‌های بیشتری برای جذب آرا می‌دهند؛ در این میان دونالد ترامپ، وعده داد که در صورت پیروزی در این انتخابات، یک کمیسیون برای بهبود کارایی دولت ایجاد می‌کند که ریاست آن برعهده ایلان ماسک، میلیاردر حامی او خواهد بود.

کد خبر: ۱۷۱۶۶۵
۱۰:۲۷ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۳

وعده انتخاباتی ترامپ؛ ایلان ماسک را می‌آورم!

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، کاندیدای جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا وعده داد که در صورت پیروزی در این انتخابات، یک کمیسیون برای بهبود کارایی دولت ایجاد می‌کند که ریاست آن برعهده ایلان ماسک، میلیاردر حامی او خواهد بود.

رویترز در گزارشی به نقل از منابع خود نوشت که ترامپ هفته‌ها است که ایده تشکیل کمیسیون بهره‌وری دولتی را با مشاورانش مطرح کرده است.

در هر حال رئیس جمهور پیشین آمریکا در سخنرانی خود در روز پنج‌شنبه ۵ سپتامبر در باشگاه اقتصادی نیویورک برای نخستین بار به‌طور علنی این ایده را مطرح کرد. همچنین اولین باری بود که ترامپ از موافقت ایلان ماسک با ریاست این کمیسیون سخن گفت.

البته او در سخنان روز پنج‌شنبه خود هیچ اشاره‌ای به جزئیات این ایده و نحوه عملکرد چنین کمیسیونی نکرد، جز اینکه گفت این کمیسیون ظرف شش ماه پس از تشکیل، برنامه‌ای برای حذف «کلاهبرداری و پرداخت‌های نابجا» تدوین خواهد کرد.

ترامپ گفت که وظیفه این کمیسیون، حسابرسی‌های مالی و اجرایی همه دولت فدرال به طور کامل خواهد بود وتوصیه‌هایی برای انجام اصلاحات اساسی ارائه خواهد کرد.

ایلان ماسک در یک پادکست در تاریخ ۱۹ اوت با اشاره به گفتگوهایش با ترامپ، گفت که تمایل دارد در این کمیسیون فعالیت کند.

پیشنهاد ترامپ برای تشکیل این کمیسیون بلافاصله با انتقاد «اورت کلی»، رئیس اتحادیه کارمندان فدرال مواجه شد. این اتحادیه نماینده حدود ۷۵۰ هزار کارمند فدرال است.

او گفت ترامپ و ماسک قصد دارند خدمات دولتی غیرحزبی و مستقل را تضعیف کنند و به جای کارمندانی که اخراج می‌شوند، افراد نزدیک و حامی خود را جایگزین کنند.

دیوان محاسبات آمریکا که یک نهاد نظارتی غیرحزبی فدرال است، وظیفه‌اش تحقیق و حسابرسی مالی و اجرایی همه دولت فدرال است.

او همچنین در سخنرانی خود پیشنهاد‌هایی برای کاهش مقررات و افزایش تولید انرژی، پذیرش ارز‌های دیجیتال، کاهش شدید هزینه‌های دولتی و کاهش مالیات‌های شرکت‌هایی که در آمریکا تولید می‌کنند، مطرح کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر