تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
هواشناسی ایران

رگبار و رعدوبرق در شمال و جنوب/ شهرکرد ۴ درجه، اهواز ۴۶

امروز پنجشنبه (۱۵ شهریور) در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

کد خبر: ۱۷۱۶۲۷
۱۰:۲۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۳

رگبار و رعد و برق در شمال و جنوب/ شهرکرد ۴ درجه، اهواز ۴۶

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد در شمال و جنوب کشور همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نوار شرقی خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (۱۵ شهریور) در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

او ادامه داد: همچنین امروز و فردا در برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و از شنبه تا دوشنبه (۱۷ تا ۱۹ شهریور) در ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید، گاهی خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا رخ می‌دهد.

او همچنین گفت: جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) در برخی مناطق جنوب غرب، شمال شرق، شرق بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و دوشنبه در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور وزش باد نسبتا شدید تا شدید و خیزش گردوخاک انتظار می‌رود.

ضیاییان ادامه داد: امروز و فردا در بیشتر مناطق واقع در نوار شمالی کشور دما کاهش می‌یابد.

به گفته او از امروز تا صبح شنبه دریای خزر، شمال خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج خواهد شد.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۶ شهریور) کمی ابری، در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۱ و ۳۴ درجه سانتیگراد و پس فردا (۱۷ شهریور) کمی ابری با وزش باد و از بعد از ظهر افزایش باد با کمترین و بیشترین دمای ۲۰ و ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۴ و ۵ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۶ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر