تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

بازگشت چند هزار قطعه تاریخی و فرهنگی به شوشتر

براساس اعلام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان بخشی از آثار فرهنگی و تاریخی متعلق به شوشتر به این شهرستان بازگردانده شدند.

کد خبر: ۱۷۱۴۹۵
۰۹:۵۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳

بازگشت چندین هزار قطعه تاریخی و فرهنگی به شوشتر

دیدارنیوز _ استان خوزستان: پس از پیگیری‌های صورت‌گرفته برخی از اشیای فرهنگی متعلق به این شهرستان که در سال‌های گذشته خارج از شوشتر نگهداری می‌شدند به شهر خود بازگردانده شدند.

اقلام بسیار زیاد فرهنگی متعلق به این کهن‌دیار وجود دارند که بنا به دلایلی خارج از شوشتر نگهداری می‌شوند و تلاش‌های بسیاری شد تا همه اموال فرهنگی متعلق به شوشتر به محل اصلی خود بازگردانده شوند.

با موافقت مسئولان مربوطه، گام نخست این اقدام در چند روز گذشته اجرایی شد و استرداد برخی از اقلام نیز به دلیل نیاز به فضای مناسب تا زمان ساخت مخازن امن به تعویق خواهد افتاد.

برای ساخت موزه و مخزن امن از سال گذشته تاکنون پیگیری‌های بسیاری شده است که از مهمترین نتایج آن‌ها موافقت اخیر مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان برای تخصیص زمین به این موضوع مهم بوده که با پیگیری‌های ویژه فرماندار و نماینده منتخب مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی صورت پذیرفت و در تلاش هستیم تا گام اجرایی آن نیز در سطح اداره راه و شهرسازی شهرستان برداشته شود.

در سال‌های گذشته نیز توسط مسئولان وقت توافقاتی برای تأسیس موزه در ساختمان شهرداری شوشتر صورت گرفت. این آمادگی وجود دارد تا بلافاصله پس از تعیین زمین مناسب شرایط لازم برای ساخت موزه شوشتر و همین طور تأمین تعهدات برای موزه شهرداری را به‌طور همزمان فراهم آورده شود.

در سال جاری تمهیدات مورد نیاز برای مرمت برخی از اشیای فرهنگی مهیا شده و شرایط لازم برای برپایی نمایشگاه موقت فراهم آمده تا به‌مناسبت هفته دولت در محل مصلای نماز جمعه شوشتر واقع در مقام متبرکه صاحب‌الزمان بطور همزمان هم اقلام مسترد شده و نتایج اقدامات اجرایی شوند و دستاورد‌های فرهنگی را مورد بازدید قرار گیرند.

در حال حاضر چندین هزار قطعه تاریخی و فرهنگی در اختیار است که باوجود حق بازدید مردم شوشتر فرصت مناسبی برای معرفی پیشینه و تاریخ و تمدن این شهر به‌شمار می‌روند و همین‌طور زمینه‌ای برای جذب گردشگر بیشتر خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير