تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
تنش در خاورمیانه ادامه دارد

نتانیاهو، فیلادلفیا را ترک نمی‌کند/ بایدن از توافق نزدیک گفت!

همزمان با ادعای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه به توافق نهایی درباره غزه بسیار نزدیک شده است، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل بر ادامه اشغال محور صلاح الدین بین مصر و غزه تأکید و پافشاری کرد.

کد خبر: ۱۷۱۴۸۰
۱۹:۲۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۳

نتانیاهو، فیلادلفیا را ترک نمی‌کند/ بایدن از توافق نزدیک گفت!

دیدارنیوز: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در حالی که مذاکرات برای رسیدن به توافق آتش بس و تبادل اسرا به بن‌بست رسیده است، بار دیگر فاز خوش‌بینی گرفت و مدعی شد که در چند قدمی توافق نهایی است.

او بعد از ظهر امروز دوشنبه گفت: ما به توافق نهایی درباره گروگان‌ها (اسیران) در نوار غزه بسیار نزدیک شده ایم.

با این حال او، مجبور شد اذعان کند که مذاکرات برای دست یابی به توافق آتش بس و تبادل اسرا برخلاف اظهارات او به آن نحوی که گفته است، پیش نمی‌رود. رئیس جمهور آمریکا گفت: گمان نمی‌کنم که بنیامین نتانیاهو اقدامات کافی برای دستیابی به توافق انجام داده باشد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه دو طرف به توافق بسیار نزدیک شده اند، در پاسخ به این سوال که آیا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به اندازه کافی برای دستیابی به این توافق تلاش می‌کند به یک کلمه بسنده کرد: «نه!»

پافشاری مجدد نتانیاهو بر ادامه اشغال محور فیلادلفیا

به دنبال این اظهارات بایدن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی خلال نشست هفتگی کابینه خود در ادامه کارشکنی و مانع تراشی در برابر مذاکرات مبادله اسیران و آتش بس گفت که ما به ماندن در محور فیلادلفیا نیاز داریم؛ زیرا اهمیت حیاتی برای امنیت اسرائیل دارد.

نخست وزیر رژیم اسرائیل در حمله‌ای به معترضان و اعتصابات امروز آن را حمایت از حماس و شرم آور دانست. او همچنین در توجیه موضع خود در مورد مذاکرات گفت: اگر از محور فیلادلفیا خارج شویم نمی‌توانیم به آن بازگردیم.

نتانیاهو بعد از دور دوم مذاکرات در قاهره که به نتیجه‌ای نرسید، گفت: «اگر قرار باشد میان فیلادلفیا و بازگرداندن اسرا یکی را انتخاب کنم، فیلادلفیا را انتخاب خواهم کرد».

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر