تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
کنکور و جای خالی بچه‌های جنوب در میان رتبه‌های برتر

این حق بچه‌های ‌خوزستان‌ نیست

محسن موسوی‌زاده، نماینده اهواز گفت: خوزستان استعداد‌های زیادی دارد، اما این استعداد‌ها به توجه ویژه نیاز دارند؛ این حق بچه‌های خوزستان نیست که رتبه برتری در کنکور نداشته باشند.

کد خبر: ۱۷۱۴۰۰
۱۳:۱۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳

این حق بچه‌های ‌خوزستان‌ نیست

دیدارنیوز _ استان خوزستان: نماینده اهواز، کارون، حمیدیه، باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود جدی نیرو و امکانات آموزشی در خوزستان گفت: خوزستان استعداد‌های زیادی دارد، اما این استعداد‌ها به توجه ویژه نیاز دارند؛ این حق بچه‌های خوزستان نیست که رتبه برتری در کنکور نداشته باشند.

سید محسن موسوی‌زاده در گفتگو با ایسنا با اشاره به اعلام نتایج برتر کنکور سراسری امسال و جای خالی خوزستان بین رتبه‌های نخست، اظهار کرد: تا زمانی که خوزستان دچار این همه کمبود معلم است و این مشکلات را در خصوص کمبود زیرساخت‌ها و فضا‌های آموزشی داشته باشد و به این مسائل رسیدگی نشود، شرایط بهتری هم در کنکور نخواهد داشت.

وی افزود: تا زمانی که شاهد دخالت افرادی که تخصصی در آموزش و پرورش ندارند و می‌خواهند در مدیریت‌های آموزش و پرورش نظر بدهند، باشیم و تا وقتی مساله آموزش و پرورش مساله اول مدیران اجرایی خوزستان و وزارت آموزش و پرورش نباشد، این مسائل و مشکلات حل نمی‌شود.

نماینده اهواز، کارون، حمیدیه، باوی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خوزستان استعداد‌های زیادی دارد، اما این استعداد‌ها به توجه ویژه نیاز دارند؛ این حق بچه‌های خوزستان نیست که رتبه برتری در کنکور نداشته باشند.

وی عنوان کرد: خوزستان از نظر کمبود معلم شاید جزو استان‌های اول باشد. کمبود و مشکلاتی که در فضا‌های آموزشی وجود دارد و نبود توجه اساسی به آموزش و پرورش، همه و همه مسائل و مشکلاتی هستند که نتیجه آن منجر به ایجاد شرایط کنونی شده است.

موسوی‌زاده تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در این زمینه، طرح وزارت آموزش و پرورش در خصوص نهایی کردن امتحانات پایه‌های نهم تا دوازدهم است. قبلاً امتحانات نهایی تنها مربوط به یکی دو پایه بود، اما اکنون امتحانات نهایی برای پایه‌های نهم تا دوازدهم برگزار می‌شود. طرح سوال و تصحیح این امتحانات هم متمرکز است و این روند موجب می‌شود توجهی به تفاوت‌های موجود بین شرایط و امکانات استان‌ها وجود نداشته باشد و در نتیجه، همه این مسائل موجب می‌شود شاهد این افت و مشکلات تحصیلی باشیم.

وی بیان کرد: قبل از اینکه به وزیر آموزش و پرورش رای اعتماد بدهیم در خصوص کم و کاستی‌های استان خوزستان صحبت کردیم و از دولت نیز می‌خواهیم این کمبود‌ها را برطرف کنند.

نماینده اهواز، کارون، حمیدیه، باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر میزان نیرو‌های خروجی و معلمانی که از خوزستان به سمت استان‌های دیگر خارج می‌شوند قابل مقایسه با استان‌های دیگر نیست. ورودی و خروجی سیستم آموزش و پرورش خوزستان قابل مقایسه با استان‌های دیگر نیست و اگر یک نفر وارد آموزش و پرورش خوزستان شود به جای این یک نفر شاید ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر متقاضی خروج هستند. با این شرایط مشکلات بیشتر و بیشتر می‌شوند و عایدی آن همین نتایجی است که اکنون در کنکور مشاهده می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر