تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بر اثر برخورد دو اتوبوس رخ داد

تصادف مرگبار در محور کرمانشاه-حمیل/ ۶ فوتی و ۳۰ مصدوم

افشین یگانه، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در خصوص حادثه برخورد دو اتوبوس گفت: این حادثه حوالی ظهر امروز (ششم شهریور) براثر برخورد دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه خودوری سواری رانا در محور حمیل به کرمانشاه رخ داده است. متاسفانه در این حادثه شش تن جان خود را از دست داده و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

کد خبر: ۱۷۱۱۰۸
۱۳:۲۸ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳

تصادف مرگبار ۲ اتوبوس در محور کرمانشاه-حمیل

دیدارنیوز _ استان کرمانشاه: مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه از برخورد دو دستگاه اتوبوس در محور حمیل به کرمانشاه، حوالی روستای منصوری خبر داد.

محمدباقر محمدی به ایسنا گفت: نیرو‌های امدادی اسلام آباد غرب در محل حادثه مستقر هستند.

وی افزود: بالگرد جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه هم فوراً به همراه تیم واکنش سریع به محل اعزام شده است.

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه نیز در خصوص این حادثه گفت: این حادثه حوالی ظهر امروز (ششم شهریور) براثر برخورد دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه خودوری سواری رانا در محور حمیل به کرمانشاه رخ داده است.

وی با بیان اینکه این خودرو‌ها حامل زائرین عتبات عالیات بودند، گفت: یکی از اتوبوس‌ها حامل زائرینی بوده که از مرز مهران وارد کشورمان شده و اتوبوس دیگر هم زائرینی بوده‌اند که قصد عزیمت به کربلای معلا از طریق مرز مهران را داشتند. خودروی رانا هم حامل زائرین عتبات بوده است.

تصادف مرگبار ۲ اتوبوس در محور کرمانشاه-حمیل

تصادف مرگبار ۲ اتوبوس در محور کرمانشاه-حمیل

یگانه گفت: متاسفانه در این حادثه شش تن جان خود را از دست داده و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

به گفته یگانه، فوتی‌های این حادثه پنج سرنشین خودروی رانا و یکی از سرنشینان یک دستگاه از اتوبوس‌ها بوده است.

وی گفت: مجروحین این حادثه از طریق دو دستگاه اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های اورژانس و هلال‌احمر به بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب منتقل شدند.

یگانه گفت: طبق اعلام پلیس، علت حادثه انحراف به چپ یکی از اتوبوس‌ها بوده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر