تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

عبور یک شی پرنده ناشناس از حریم هوایی لهستان

سخنگوی ارتش لهستان ادعا کرد: این جسم پرنده به احتمال زیاد یک فروند پهپاد "شاهد" ساخت ایران بوده است که توسط ارتش روسیه استفاده می‌شود. با این حال این مسئله همچنان در دست بررسی قرار دارد.

کد خبر: ۱۷۱۰۸۰
۰۹:۲۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳

عبور یک شئ پرنده ناشناس از حریم هوایی لهستان

دیدارنیوز: ارتش لهستان از عبور یک شیء پرنده ناشناس بر فراز این کشور خبر داد. نقض حریم هوایی لهستان در پی حمله هوایی گسترده ارتش روسیه به اوکراین در این روز صورت گرفته و این شیء ظاهرا یک فروند پهپاد "شاهد" روسی ساخت ایران بوده است.

به نقل از دویچه‌وله، در پی حملات هوایی گسترده ارتش روسیه علیه اوکراین در روز دوشنبه ۲۶ اوت (۵ شهریور)، ارتش لهستان از نقض حریم هوایی این کشور توسط یک جسم پرنده ناشناس خبر داد.

ماسیج کلیز، فرمانده عملیاتی نیرو‌های مسلح لهستان در این مورد به خبرنگاران گفت: «احتمالاً یک شیء پرنده که ظاهرا یک پهپاد بوده، وارد لهستان شده است. این شیء قبل از اینکه در نخستین ساعات صبح دوباره ناپدید شود، توسط دست‌کم سه ایستگاه راداری مشاهده و تایید شده است.»

این مقام ارتش لهستان تصریح کرد: «واضح است که این جسم نه یک موشک مافوق صوت و نه یک موشک بالستیک یا یک موشک هدایت‌شونده بوده است.»

گفته شده است که بعدازظهر روز دوشنبه عملیات مربوط به جستجو برای یافتن شیء مذکور نزدیک روستایی در جنوب شرقی لهستان و ۳۰ کیلومتری مرز اوکراین، در جریان بوده است.

ورود یک پهپاد "شاهد"؟

سخنگوی ارتش لهستان می‌گوید، نیرو‌های این کشور از "آمادگی کامل" برای خنثی کردن این شیء برخوردار بودند.

او همچنین گفت که این جسم پرنده به احتمال زیاد یک فروند پهپاد "شاهد" ساخت ایران بوده است که توسط ارتش روسیه استفاده می‌شود. با این حال این مسئله همچنان در دست بررسی قرار دارد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این شیء ساعت ۶ و ۴۳ دقیقه صبح به وقت محلی در نزدیکی شهر چروونوهراد اوکراین، از فراز مرز لهستان عبور کرده است. گفته شده است که این پرنده احتمالا دوباره از حریم هوایی لهستان خارج شده است.

خبرگزاری دولتی لهستان (PAP) پیش‌تر گزارش داده بود که در واکنش به حملات هوایی گسترده روسیه در نزدیکی مرز لهستان، چندین جنگنده نیروی هوایی لهستان برای رهگیری به پرواز در‌آمدند. بر اساس گزارش‌ها، هواپیما‌های متحدان نظامی لهستان نیز در این عملیات شرکت داشتند.

لهستان از زمان آغاز جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تا کنون یکی از مهم‌ترین حامیان کی‌یف بوده است.

به گزارش دیدارنیوز، مقامات کشورمان در جریان جنگ روسیه علیه اوکراین بارها اعلام کرده‌اند که به مسکو پهپاد یا تسلیحات نظامی نداده‌اند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها