تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
تحولات منطقه قفقاز و برخی موضوعات بین المللی بررسی شد

گفتگوی عراقچی با وزیرخارجه آذربایجان/ امید به گسترش همکاری‌ها

جیحون بایرام اف، وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در گفتگوی تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، با اشاره به تمایل کشورش برای توسعه مناسبات دوستانه و مبتنی بر حسن همجواری با ایران، ابراز امیدواری کرد همکاری‌های تهران و باکو در دوره جدید بیش از پیش گسترش یابد.

کد خبر: ۱۷۱۰۰۲
۱۸:۰۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۳

عراقچی

دیدارنیوز: جیحون بایرام اف، وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، ضمن تبریک انتصاب او بعنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان با اشاره به تمایل کشورش برای توسعه مناسبات دوستانه و مبتنی بر حسن همجواری با جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد همکاری‌های تهران و باکو در دوره جدید بیش از پیش گسترش یابد.

عراقچی نیز با تشکر از همتای آذربایجانی خود، توسعه مناسبات دوستانه و مبتنی بر منافع متقابل با جمهوری آذربایجان را از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خواند و بر لزوم بهره گیری بیشتر از طرفیت‌های موجود تاکید کرد.

بررسی تحولات منطقه قفقاز و همچنین برخی موضوعات بین المللی از دیگر محور‌های گفتگوی دو وزیر بود.

طرفین ضمن دعوت متقابل برای سفر به پایتخت ها، بر لزوم ایجاد تحرک در روابط دوجانبه با تداوم تبادل هیات‌های عالی رتبه و ادامه رایزنی‌های وزارت امور خارجه‌های دو کشور و همچنین تداوم همکاری نمایندگان دو کشور در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کردند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت