تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
در مراسم افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی مطرح شد

پزشکیان: موفقیت در تثبیت سلامت منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری عصر امروز شنبه در آیین افتتاح بیمارستان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان اینکه موفقیت در تثبیت سلامت جامعه منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا است، گفت: میزان ارزش عملکرد مسئولان به میزان دغدغه‌مندی و توجه آن‌ها نسبت به رفع مشکلات مردم است.

کد خبر: ۱۷۰۹۶۵
۲۱:۲۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

پزشکیان

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه شرط موفقیت در هر اقدام و عمل ما تامین رضایت مردم است اظهارداشت: اگر ما امروز در این جایگاه هستیم نه برای ریاست بر مردم بلکه برای خدمتگزاری و جلب رضایت مردم است و هرکس نیز در این مسیر تلاش کند با تمام وجود از او پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

مسعود پزشکیان عصر امروز شنبه در آیین افتتاح بیمارستان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اقدام بنیاد امور بیماری‌های خاص در احداث این بیمارستان در یکی از مناطق محروم تهران را ارزشمند و شایسته قدردانی دانست و گفت: یکی از مسائل مورد تاکید ما در ایام انتخابات لزوم توجه به محرومین و شنیدن صدای بی‌صدایان بود و احداث این بیمارستان در یکی از محروم‌ترین نقاط شهر تهران نشان می‌دهد که رییس بنیاد امور بیماری‌های خاص مستقل از دولت‌ها به این مهم توجه ویژه‌ای داشته‌اند.

پزشکیان

رییس جمهور در ادامه رفع نیاز‌ها و حل مشکلات اقشار کم برخوردار جامعه را از جمله مهم‌ترین وظایف حاکمیت برشمرد و افزود: میزان ارزش عملکرد مسئولان به میزان دغدغه‌مندی و توجه آن‌ها به رفع مشکلات مردم به‌ویژه محرومین، بی‌صدایان و دور افتادگان است.

پزشکیان با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در برهه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌ویژه در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: نباید چنین مردمی به بوته فراموشی سپرده شوند بلکه باید با خدمت بی‌منت در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات آن‌ها تلاش کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه انقلابی بودن در کسب رضایت‌مندی مردم معنا می‌شود، افزود: امروز هر کسی که ادعای انقلابی بودن و دغدغه خدمت صادقانه به مردم را دارد میدان برای او باز است.

پزشکیان با بیان اینکه شرط موفقیت در هر اقدام و عمل ما تامین رضایت مردم است، اظهار داشت: اگر ما امروز در این جایگاه هستیم نه برای ریاست بر مردم بلکه برای خدمتگزاری و جلب رضایت مردم است و هرکس نیز در این مسیر تلاش کند با تمام وجود از او پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهور در ادامه ضمن گرامی‌داشت یاد مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و خدمات ماندگار ایشان به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بی‌تردید خدمات و زحمات ماندگار مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باید مورد ارج‌گذاری و قدردانی قرار گیرد.

پزشکیان

پزشکیان در ادامه موفقیت در تامین و تثبیت سلامت جامعه را منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا دانست و گفت: دولت چهاردهم خود را در این زمینه مسئول و موظف می‌داند و از هیچ تلاشی در خدمت‌رسانی به محرومین جامعه فروگذار نخواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر می‌خواهیم ایران در میان دیگر کشور‌ها سرآمد و بهترین باشد، نه به حرف و ادعا بلکه به اقدام و تلاش ما بستگی دارد تصریح کرد: برای سربلندی ایران و عزتمندی مردم عزیزمان باید همه با هم و مستقل از نگرش‌های سیاسی و گرایشات قومی و مذهبی تلاش کنیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان