تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پاسخ داد

استخدام ۶۰۰ معلم از میان اتباع واقعیت دارد؟

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش می‌گوید که ادعای استخدام ۶۰۰ معلم دوره ابتدایی از میان اتباع کذب است.

کد خبر: ۱۷۰۹۱۳
۱۳:۳۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

استخدام ۶۰۰ معلم از میان اتباع واقیعت دارد؟

دیدارنیوز: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادعای استخدام ۶۰۰ آموزگار دوره ابتدایی از میان اتباع را تکذیب کرد.

حمید طریفی حسینی درباره ادعای استخدام ۶۰۰ نفر از شهروندان اتباع به عنوان آموزگار ابتدایی در مدارس کشور گفت: این مطلب صحت ندارد و آن را تکذیب می‌کنم؛ بنده در هیچ مکانی چنین صحبت‌هایی را مطرح نکرده‌ام.

وی افزود: استخدام معلم برای مدارس کشور قواعد خاص خود را دارد از جمله داشتن تابعیت ایران؛ به هیچ عنوان موضوع استخدام اتباع افغانستانی به عنوان معلم مطرح نبوده و نیست.

به تازگی خبر جعلی "استخدام ۶۰۰ نفر آموزگار ابتدایی از اتباع افغانستان" در فضای مجازی در حال انتشار است.

در این خبر آمده است: در حال هماهنگی با سازمان استخدامی کشور جهت صدور مجوز جذب برای ۶۰۰ نفر از پناهندگان افغان در آینده نزدیک هستیم؛ برنامه‌های مناسبی هم برای بکارگیری تعدادی از دیگر از پناهندگان افغان به عنوان سرایدار یا نیروی خدماتی در دست بررسی است که در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد