تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
در دولت‌های گذشته گاهی مسائل جزئی وقت زیادی از دولت‌ها می‌گرفت

توصیه عارف درباره انتصابات در دستگاه‌های اجرایی

محمدرضا عارف، معاون‌اول رئیس‌جمهور درباره انتصابات در دستگاه‌های اجرایی گفت: وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی دایره انتخاب خود را از مرکز کشور فراتر برده و نخبگان را در هر استان و شهرستانی شناسایی و به‌کارگیرند.

کد خبر: ۱۷۰۸۰۶
۰۸:۳۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳

توصیه عارف درباره انتصابات در دستگاه‌های اجرایی

دیدارنیوز: معاون‌اول رئیس‌جمهور درباره انتصابات در دستگاه‌های اجرایی گفت: وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی، موضوع ایجاد هماهنگی میان معاونین خود را مورد توجه جدی قرار داده و دایره انتخاب خود را از مرکز کشور فراتر برده و نخبگان را در هر استان و شهرستانی شناسایی و به‌کارگیرند.

محمدرضا عارف در جلسه چهارشنبه‌شب هیأت دولت، با قدردانی از اقدامات انجام‌شده از سوی دستگاه‌های مختلف در بخش دولتی و خصوصی برای برگزاری شایسته آیین پیاده‌روی اربعین، با بیان این‌که «طبق گزارش‌ها، ارتقای کیفی برگزاری این مراسم امسال نیز ادامه داشته و زوار رضایت بیشتری دارند»، گفت: لازم است از همکاری‌های صمیمانه دولت و مردم عراق نیز در این راستا تشکر کنیم.

وی در ادامه با تبریک به وزرا و آرزوی موفقیت برای ایشان، افزود: در مدت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، شاهد همدلی کم‌سابقه‌ای میان دولت و مجلس بودیم که باید از این بابت از مجلس شورای اسلامی و نیز هماهنگی و یکپارچگی وزرای پیشنهادی قدردانی کنم. این همدلی پیام‌های ارزشمندی به دنبال داشت و نشان داد که وفاق ملی نه صرفا یک شعار، که یک نگاه و رویکرد جدید در حکمرانی است.

وی بالا بودن سطح متوسط آرای نمایندگان مجلس به وزرا را، نشانه همراهی مجلس با رویکرد وفاق ملی دانست که قطعا بازتاب مثبتی در داخل و خارج کشور خواهد داشت و خاطرنشان کرد: حرکت دولت در ۴ سال آینده بر سه محور استوار خواهد بود، یکی رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، دوم سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی و سوم برنامه هفتم توسعه.

معاون‌اول رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که «در دولت‌های گذشته گاهی مسائل جزئی وقت زیادی از دولت‌ها می‌گرفت»، بر اهمیت پرهیز از مشغول شدن دستگاه‌های اجرایی به مسائل جزئی تاکید و تصریح کرد: انتصابات در دستگاه‌های اجرایی باید فارغ از قومیت، جنسیت، مذهب و گرایش‌های سیاسی، صرفا بر پایه شایسته‌سالاری باشد. وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی، موضوع ایجاد هماهنگی میان معاونین خود را نیز مورد توجه جدی قرار دهند و تلاش کنید دایره انتخاب خود را از مرکز کشور فراتر برده و نخبگان را در هر استان و شهرستانی شناسایی و به‌کارگیری کنید.

وی همچنین به برنامه دولت چهاردهم برای تربیت نسلی جدید از مدیران جوان با همکاری بنیاد نخبگان اشاره کرد و از وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست، نسبت به انتخاب جوانان توانمند و دارای تجربه برای مسئولیت‌ها اهتمام داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی