تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
محمود صادقی، فعال سیاسی مطرح کرد

چینش کابینه به دلیل محدودیت‌ها و وفاق ملی این‌گونه رقم خورد

محمود صادقی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: به جهت محدودیت‌هایی که رئیس جمهور داشت و هم به خاطر تحقق وفاق ملی بود که اینگونه ترکیب کابینه چینش شد.

کد خبر: ۱۷۰۷۴۱
۰۸:۱۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

صادقی

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: رئیس جمهور با رویکرد وفاق ملی کابینه پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرد و خوشبختانه شاهد جو تفاهم و همکاری در مجلس هستیم.

محمود صادقی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت کمک مجلس به رئیس جمهور برای تشکیل کابینه وفاق ملی، بیان کرد: پزشکیان در انتخابات یکی از ایده‌هایی که مطرح کرد و مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت و در رای مردم نیز اثر گذاشت، این بود که ما با دعوا نمی‌توانیم کار کنیم. اگر قصد داریم مشکلات کشور را حل کنیم باید ابتدا دعوا‌های خود را کنار بگذاریم و بر اصولی توافق کرده و در مسیر حل مشکلات گام برداریم.

وی اظهار کرد: با گذشت زمان نیز مشخص شد مقصود ایشان از وفاق ملی این بود دولت ایشان به شکل فراجناحی تشکیل خواهد شد. افراد از همه جناح‌ها در این کابینه حضور دارند و در وزرای معرفی شده به مجلس نیز این نگاه دیده می‌شود. اتفاقا برای تصدی وزارتخانه‌های کلیدی بیشتر افراد از عناصر غیر اصلاح طلب انتخاب شده اند. برای وزارت اطلاعات و وزارت دادگستری وزرای دولت شهید رئیسی ابقا شدند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: افراد برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، کشور، دفاع، اطلاعات، دادگستری و مجموع وزارتخانه با تعامل انتخاب شده اند. از ۱۹ کمیته فقط منتخبان ۹ کمیته در این ترکیب نهایی قرار گرفتند. ۱۰ کمیته خارج از نظر شورای راهبری تعیین شدند. به جهت محدودیت‌هایی که رئیس جمهور داشت و هم به خاطر تحقق وفاق ملی بود که اینگونه ترکیب کابینه چینش شد.

وی در ادامه تاکید کرد: بعد از معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس نیز خوشبختانه شاهد جو تفاهم و همکاری با دولت در مجلس هستیم. مذاکرات مجلس نیز نشان می‌دهد که جمع زیادی از نمایندگان با رویکرد تعاملی و همکاری با دولت گام برداشته اند. از سوی دیگر فضای حاکم بر مجلس با مدیریت خوب قالیباف نشان می‌دهد که خروجی جلسات رای اعتماد به همکاری کامل بین مجلس و دولت خواهد انجامید.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير