تیتر امروز

در جستجوی عدالت؛ ایران پس از بیش از یکصد‌سال هنوز در جستجوی حل معمّای توسعه
دیدارنیوز با همکاری انجمن علمی حقوق اساسی برگزار کرد

در جستجوی عدالت؛ ایران پس از بیش از یکصد‌سال هنوز در جستجوی حل معمّای توسعه

در جستجوی عدالت؛ ایران پس از بیش از یکصد‌سال هنوز در جستجوی حل معمّای توسعه عنوان برنامه ای است که با همکاری دیدارنیوز و انجمن علمی حقوق اساسی برگزار شد و مهمانان این برنامه دکتر صادق زیبا کلام...
نارضایتی ۹۲ درصدی مردم/ اعتراض ادامه‌دار پرستاران/ تظاهرات مردم علیه فیلترکردن شبکه ایکس
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نارضایتی ۹۲ درصدی مردم/ اعتراض ادامه‌دار پرستاران/ تظاهرات مردم علیه فیلترکردن شبکه ایکس

این بیست و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد

هشتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقان و مخالفان چه گفتند؟

امروز (سه‌شنبه) در مجلس، ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت مسعود پزشکیان در دستورکار است که علاوه بر ادامه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت، نمایندگان مجلس بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی باقی مانده طبق حروف الفبای وزرات‌خانه‌ها را در دستور کار دارند. امید نصیبی نماینده ممسنی در مجلس درباره وزیر پیشنهادی نفت گفت: پاک‌نژاد از صنعت نفت شناخت کامل دارد.

کد خبر: ۱۷۰۶۷۸
۰۸:۲۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: چهارمین روز و هشتمین جلسه علنی مجلس برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت مسعود پزشکیان برگزار شد.

جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) دقایقی پیش با حضور محمدباقر قالیباف و برای ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهارهم تشکیل شد.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم از روز شنبه ۲۷ مرداد در دستور مجلس قرار گرفت؛ ابتدا خط مشی و کلیات برنامه دولت چهاردهم مورد رسیدگی قرار گرفت و سپس به تربیت حروف الفبای وزرات‌خانه‌ها، هر کدام از وزرای پیشنهادی از برنامه‌های خود دفاع کردند.

صلاحیت علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر ۲۷ مرداد بررسی شد.

در جلسات علنی یکشنبه ۲۸ مرداد، صلاحیت حجت‌الاسلام خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، عباس عراقچی وزیر پیشنهادی امور خارجه، محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و احمد میدری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد رسیدگی قرار گرفت.

در جلسات علنی دوشنبه ۲۹ مرداد نیز برنامه‌ها و صلاحیت غلامرضا نوری قزلجه وزیر پیشنهادی کشاورزی، امین حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری، امیر عزیز نصیرزاده وزیر پیشنهادی دفاع، پشتیبانی و نیرو‌های مسلح، فرزانه صادق وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی بررسی شد.

روند بررسی صلاحیت سیدمحمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت ناتمام ماند، نمایندگان موافق و مخالف به بیان دلایل خود پرداختند و دفاعیات وزیر پیشنهادی به جلسه امروز موکول شد.

به نقل از ایسنا، علاوه بر ادامه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت، نمایندگان مجلس امروز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی باقی مانده طبق حروف الفبای وزرات‌خانه‌ها را در دستور کار دارند.

رای گیری برای وزرای پیشنهادی بعد از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس انجام می‌شود که احتمالا چهارشنبه ۳۱ مرداد خواهد بود.

با پوشش خبرها و اظهارات نمایندگان موافق و مخالف همراه باشید:

ساعت: ۰۸:۵۵/ موافقت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری

کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری موافقت کرد.

احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سه‌شنبه مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت حسین سیمایی صراف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گزارش موافقت این کمیسیون را با برنامه‌های وزیر پیشنهادی قرائت کرد.

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

متن کامل این گزارش به شرح زیر است:

«مقدمه:

دانشگاه مبدا تمام تحولات جامعه است. از دانشگاه خوب است که جامعه رشد می‌یابد. در دانشگاه اسلامی است که فرهیختگانی مسلمان، متخصص و متعهد تربیت می‌شوند. ایران باید کشوری توسعه‌یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی باشد و برای رسیدن به این چشم انداز، وزیر علوم به عنوان کسی که مدیریت مراکز علمی و تحقیقاتی کشور را برعهده دارد، مهمترین نقش را دارند.
دانشگاه، پیشران پیشرفت و توسعه صنعت، اقتصاد، تجارت، خدمات و کشاورزی می‌باشد. چشمان میلیون‌ها نفر به محصول آموزش و پژوهش محققان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌باشد که با درک درست از مسائل واقعی جامعه، برای زیستن بهتر مردم در ابعاد مختلف مادی و معنوی راهکار ارائه دهند؛ بنابراین کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با بررسی دقیق و همه جانبه نگرانه، صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت مهم علوم، تحقیقات و فناوری را بررسی نمود که نتیجه این بررسی، به شرح زیر تقدیم می‌گردد.

بخش اول: شرح استعلامات وزیر پیشنهادی

۱- پیرو استعلام بعمل آمده از سوی این کمیسیون، رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه شماره ۱۲۳۸۱۲/ ۵۲/ ۷ مورخ ۲۴/ ۰۵/ ۱۴۰۳، مدرک کارشناسی جناب آقای دکتر سیمایی صراف در مقطع کارشناسی حقوق از دانشگاه تهران و مدرک کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی دانشگاه تربیت مدرس و دکتری ایشان در رشته حقوق خصوصی دانشگاه شهیدبهشتی را تأیید نمود.
۲- با توجه به نامه شماره ۵۳۳۴۹/ ۰۳/ ۵۴۰ معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به استعلام این کمیسیون، ایشان در پی حضور در جبهه‌های دفاع مقدس دارای ۳۰ درصد جانبازی می‌باشد.

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

 

بخش دوم: شرح توضیحات و تعهدات شفاهی وزیر پیشنهادی در کمیسیون

۱ - توجه ویژه به اسناد بالادستی در حوزه آموزش عالی از جمله قانون برنامه هفتم پیشرفت، سند دانشگاه اسلامی و نقشه جامع علمی کشور
۲ - مساله محور بودن دانشگاه‌ها با عنایت به تاکیدات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)
۳ - تحول و توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه مطابق نیاز کشور
۴ - حرکت به سمت دانشگاه تمدن ساز و رویکرد تحولی بویژه در علوم انسانی
۵ - تعیین تکلیف آمایش سرزمینی مطابق با شرایط واقعی کشور و دانشگاه‌ها و توجه ویژه به حضور آموزش عالی در مناطق محروم در اجرای برقراری عدالت آموزشی
۶- کاهش هر چه بیشتر وابستگی وزارت عتف به بودجه عمومی کشور از طریق تجاری سازی یافته‌های اساتید و پژوهشگران دانشگاه‌ها و افزایش درآمد اختصاصی دانشگاه‌ها
۷-حمایت مجدانه از شرکت‌های دانش بنیان و افزایش تعداد آن‌ها با مشارکت نخبگان دانشگاهی
۸- ارائه راه حل علمی برای موضوعات و مشکلات متنوع کشور توسط دانشگاه‌ها تاکید داشتند
۹ - بهبود معیشت و حفظ کرامت کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها
۱۰ - توجه ویژه بر واگذاری توان مدیریتی ستاد وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها به مدیران قوی، متخصص و بی حاشیه
۱۱ - نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه‌های دولتی، غیردولتی و آزاد اسلامی
۱۲- تعامل سازنده و مستمر با مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری
ضمنا با توجه به شیوه جدید سنجش و پذیرش دانشگاه‌ها (کنکور سراسری) و تاثیرات نامطلوبی که تاثیر قطعی معدل در سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها گذاشته، وزیر پیشنهادی ضمن انتقاد جدی به این روش، قول دادند برای دسترسی عادلانه همگان به فرصت تحصیل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، در جهت اصلاح آن تلاش نمایند.

بخش سوم: بررسی معیار‌های عمومی برنامه وزیر پیشنهادی

بر اساس گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی، برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از نظر شاخص‌های واقع گرایی، انسجام، تناسب، شفافیت و آینده نگری، «کامل و مطلوب» ارزیابی می‌شود.

بخش چهارم: انطباق برنامه‌های ارائه شده با اسناد بالادستی

بر اساس گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی، تطبیق برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اسناد بالادستی حکایت از آن دارد که ۲۲ درصد برنامه‌های پیشنهادی با احکام فوق‌الذکر «منطبق» و ۵۷ درصد موارد نیز «همسو» است. در برنامه وزیر پیشنهادی به ۲۱ درصد از احکام نیز اشاره‌ای نشده است. همچنین موردی مبنی بر مغایرت برنامه‌ها با اسناد بالادستی گزارش نشد.

بخش پنجم: بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی

آقای سیمایی صراف تحصیلکرده حوزه و دانشگاه می‌باشند و دارای تالیفات متعدد حقوقی می‌باشند. از سوابق علمی و اجرایی ایشان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
- قائم مقام معاون حقوقی رئیس جمهور
- دبیر هیات دولت در دولت‌های دوازدهم و سیزدهم
- معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
- عضو ستاد آمایش آموزش عالی
- عضو شورای مرکزی بورس دانشجویان
- رئیس ستاد مستندسازی وزارت علوم
- پژوهشگر برتر دانشگاه در سال ۱۳۹۲
- رتبه اول بیست و سومین کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران
- برگزیده جشنواره بین المللی فارابی
- برنده کتاب سال حوزه علمیه قم

نتیجه‌گیری و نظر نهایی کمیسیون

پس از بررسی برنامه‌های کتبی و شفاهی پیشنهادی آقای سیمایی صراف و با توجه به اینکه ایشان متعهد به دستیابی به اهداف کمّی و سنجه‌های عملکردی مصرح در قانون برنامه هفتم پیشرفت شدند، کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری من حیث المجموع با پیشنهاد تصدی ایشان برای پست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اکثریت آراء موافقت کرد.»

ساعت: ۰۹:۳۳/ مخالفان وزیر پیشنهادی علوم

«سیمایی‌صراف» برنامه عملیاتی برای اجرای برنامه هفتم ارائه نکرده است

علیرضا عباسی گفت که وزیر پیشنهادی در برنامه‌های خود و اسناد بالادستی به برنامه هفتم اشارات زیادی داشته منتها اینقدر موارد زیاد است که انگار اولویت و برنامه مشخصی ندارد؛ ایشان چند مورد را مشخصا اعلام کنند که چگونه می‌خواهند آن‌ها را عملیاتی کنند؟

وی با اشاره به برنامه وزیر پیشنهادی برای اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی گفت: در برنامه چندین مرتبه به اصلاح این آیین‌نامه اشاره داشتیم سوال این است که چه ارتباطی بین آن و اصلاح ارتقاء اعضای هیات علمی در شورای انقلاب فرهنگی است آیا قرار است موازی‌کاری صورت گیرد؟

این نماینده مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که منظور از موازی‌کاری در نظام آموزش عالی و رفع هم پوشانی در برنامه پیشنهادی وزیر علوم چیست؟ اظهار کرد: وزیر پیشنهادی علوم برنامه‌ای برای کاهش موازی‌کاری پژوهشی در وزارت علوم و دانشکده کشاورزی ارائه نکرده است همچنین اشاره‌ای به چگونگی افزایش آموزش‌های مهارتی طبق برنامه هفتم توسعه نداشتند. موضوع دیگر تربیت نیروی انسانی در بخش کشاورزی است که از وظایف وزارت علوم است و در برنامه وزیر پیشنهادی توضیحی درباره آن داده نشده است.

عباسی با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه برای افزایش تعداد دانشجویان خارجی به ۳۲۰ هزار نفر گفت: اکنون تعداد دانشجویان خارجی ۱۳۰ هزار نفر است، شما چگونه می‌خواهید این تعداد را افزایش دهید. علاوه بر آن ایران با ۷۳ هزار مقاله علمی رتبه ۱۶ جهان را دارد که قرار است به رتبه ۱۴ برسد. برای این هدف احتیاج به ۹۰ هزار مقاله و اثر علمی است. برنامه شما در این باره چیست؟

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

برنامه‌های ارائه شده از سوی وزیر پیشنهادی علوم کلی است

عبدالحسین همتی سراپرده با تاکید بر اینکه نگرانی من درباره برنامه‌های وزیر پیشنهادی است، افزود: برنامه‌های ارائه شده از سوی ایشان کلی است و سنجش پذیر نیست و زمانبندی هم ندارد؛ هم‌چنین در این برنامه یک سری از موارد اعم از عدالت آموزشی در برخورداری از آموزش عالی مغفول مانده است که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد. درباره تسهیل ازدواج دانشجویان و خوابگاه‌های متاهلی نیز برنامه خاصی مشاهده نشده است.

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

باید در رای‌مان به اعضای پیشنهادی کابینه دقت کنیم

محمد سراج با اشاره به ۱۲ شاخص اعلام شده از سوی رهبر انقلاب برای اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: فرمایش رهبر انقلاب نباید زمین بماند و ما باید در رای‌مان دقت کنیم.

موافقان وزیر پیشنهادی علوم

وزیر پیشنهادی علوم در مسائل جناحی غرق نشد

سید مسعود خاتمی با بیان اینکه یکی از غفلت‌ها در حوزه مرجعیت علمی، حوزه علوم انسانی است که می‌تواند در فعال‌سازی حوزه نقش موثری داشته باشد و خوشبختانه این قوت و توان در آثار دکتر سیمایی موجود است، افزود: در مورد شرایط عمومی و شخصی، ایشان اعتقاد و التزام به نظام را با حضور در جنگ و کسب مدال جانبازی اثبات نموده است. در پایبندی به صداقت و پاکدستی به شهادت همه همکاران، ویژگی ایشان محرز است. داشتن نگاه ملی و غرق نشدن در مسائل جناحی در مناصب و مسئولیت‌های مختلف در دولت دوازدهم و سیزدهم برای ایشان اثبات شده است.

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

وزیر پیشنهادی علوم از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار است

حجت الاسلام سید محمد موحد با تاکید بر اینکه همیشه انتخاب وزیر علوم در ادوار مختلف از طرف دولت و مجلس دارای اهمیت خاصی بوده است، گفت: وزیر علوم پیشنهادی از ویژگی‌های منحصر به فردی در بعضی از ابعاد برخوردار است؛ تحصیلات حوزوی، دانشگاهی و سوابق اجرایی از این موارد است.

«سیمایی‌صراف» مورد اقبال چهره‌های دانشگاهی قرار گرفته است

احمد مرادی وزیر پیشنهادی علوم را از جمله نقاط قوت کابینه پزشکیان برشمرد و گفت: وزارت علوم به فردی دلسوز و با انگیزه و شجاع نیاز دارد که آقای سیمایی صراف این ویژگی‌ها را دارد او دارای برنامه‌ای جامع، اثرگذار و منطبق با برنامه هفتم بوده که مورد اقبال چهره‌های دانشگاهی و شخصیت‌های علمی و خدوم و اکثریت نمایندگان قرار گرفته است.

هفتمین جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی ارشاد

وزیر پیشنهادی علوم مصداق دولت وفاق ملی است

محمد بهرامی سیف آباد با بیان اینکه نماد عینی سیاست وفاق ملی انتخاب جناب سیمایی هست، افزود: ایشان دبیر دو دولت با دو رئیس جمهور متفاوت با نگاه سیاسی متفاوت بوده است. عزیزان، من اینجا می‌خواهم از آقای دکتر حمایت کنم، چون از بدنه دانشگاه هستند. امروز ضعف‌هایی در بحث مدیریت دانشگاه از صدر تا پایین وجود دارد. خیلی از همکاران ما صرفا علمی هستند و بعضی‌ها صرفا اجرایی هستند. این یکی از ضعف‌هایی هست که در مدیریت ما وجود دارد.

ساعت: ۱۰:۴۴/ موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با برنامه‌های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

احمد راستینه در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون فرهنگی درباره سیدعباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی را قرائت کرد.

در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده‌ای به عنوان مخالف برنامه‌های او صحبت نکرد.

 

ساعت: ۱۱:۱۳/ موافقت کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس با وزیر پیشنهادی کشور

سخنگوی کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.

ولی الله بیاتی، سخنگوی کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور گزارش این کمیسیون را قرائت کرد.

ساعت: ۱۱:۳۳/ موافقت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با وزیر پیشنهادی کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح جلسه علنی امروز و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور گزارش این کمیسیون را قرائت کرد.

موافقت کمیسیون عمران با وزیر پیشنهادی کشور

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح جلسه علنی امروز سه‌شنبه و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور گزارش این کمیسیون را قرائت کرد.

مخالفان وزیر پیشنهادی کشور

«مومنی» به حوزه معیشتی کارکنان وزارت کشور توجه کند

مصطفی پوردهقان از وزیر پیشنهادی کشور خواست که در حوزه‌های اجتماعی و در مواجهه با تنش‌ها و ناهنجاری‌ها با استفاده از رویکرد‌های فرهنگی و اجتماعی برخورد کرده و همچنین به مسائل معیشتی کارکنان وزارت کشور توجه داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم حل مشکلات معیشتی در وزارت کشور و در بین فرمانداران و بخشداران گفت: با عینک سیاسی به استان‌ها نگاه نکنید. استانداران و فرمانداران را براساس دانش‌شان انتخاب کنید.

«مومنی» در انتخاب استانداران و فرمانداران دقت کند

حمیدرضا گودرزی با اشاره به تجربه خود در وزارت کشور گفت: وزارت کشور وزارت گسترده‌ای است که تمامی نظم و انضباط داخل کشور به این وزارتخانه برمی‌گردد. درخواست ما این است که در انتخاب استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین در سازمان شهرداری و دهیاری‌ها دقت فراوان کنیم.

موافقان وزیر پیشنهادی کشور

کارنامه مومنی مثبت است

عباس صوفی با بیان اینکه کارنامه مومنی مثبت است، افزود: وقتی که در سال‌های دهه ۸۰ یعنی قریب به ۲۰ سال پیش سالانه ۲۸ هزار تلفات جاده‌ای داشتیم ایشان برنامه‌ای را اجرا کرد که این تلفات تا ۱۶ هزار نفر کاهش پیدا کرد. این یعنی در عملکرد موفق کارنامه سردار مؤمنی دو نکته دارد اول اینکه این فرد برای جان انسان‌ها اهمیت قائل است و در چنین شرایطی دلیل ندارد ما دنبال افرادی برویم که کارنامه درستی ندارند، دوم اینکه به هر حال ایشان آدم موفقی است که در هر سمتی قرار گرفته موفق عمل کرده است.

جلسه بررسی صلاحیت وزرا/ میرزایی: رئیس‌جمهور بهترین گزینه را برای وزارت کشور معرفی کرد

رییس‌جمهور بهترین گزینه را برای وزارت کشور معرفی کرد

محمد میرزایی با بیان اینکه بررسی شخصیت و برنامه‌های مومنی بیانگر آن است که رئیس جمهور بهترین گزینه را برای وزارت کشور انتخاب کرده‌اند، تصریح کرد: وظیفه نمایندگان محترم است که با رای بسیار بالا از این انتخاب حمایت کنند تا ان‌شاءالله ایشان با قدرت مسئول مدیریت و رهبری امور سیاست داخلی کشور شود. تلفیق رویکرد‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی و عمرانی تجربه و شخصیت مؤمنی بر اساس کار ویژه‌های وزارت کشور که به بحث‌ها و موضوعات سیاسی اجتماعی امنیتی به عنوان می‌پردازد بیانگر تلفیق نگاه سیاسی و عمرانی و امنیتی با رویکرد اجتماعی است.

ساعت: ۱۶:۵۶/ موافقت کمیسیون صنایع با صالحی امیری

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از سوی اعضای این کمیسیون خبر داد.

زهرا سعیدی مبارکه، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در نوبت عصر روز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در جریان بررسی صلاحیت سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گزارش کمیسیون متبوع خود را به شرح زیر قرائت کرد:

«مستند به ماده (۲۰۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، بررسی صلاحیت و برنامه‌های آقای سید رضا صالحی امیری به عنوان وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، طی دو جلسه در تاریخ‌های ۲۲/ ۵/ ۱۴۰۳ و ۲۳/ ۵/ ۱۴۰۳ در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار گرفت و درخصوص بررسی صلاحیت و برنامه‌های ایشان، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

الف- شرح برنامه‌ها و تعهدات شفاهی وزیر پیشنهادی

وزیر پیشنهادی ضمن معرفی و بیان سوابق علمی و اجرایی خود، موضوعات زیر را به عنوان برنامه این وزارتخانه در حوزه صنایع دستی، ارائه نمودند:

۱-پیگیری اجرای سند توسعه ملی و اجرای کامل قانون حمایت از اساتید و هنرمندان صنایع دستی

۲- ایجاد بانک اطلاعاتی جامع صنایع‌دستی کشور

۳-ساماندهی بخش ارزشیابی هنرمندان صنایع‌دستی و ایجاد موسسه هنرمندان پیشکسوت صنایع دستی

۴- مشارکت با بخش خصوصی در اجرای طرح‌های راهبردی ایجاد بازاچه ها، مجتمع‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و بین المللی صنایع دستی

۵- ایجاد پایانه صادراتی صنایع دستی و اجرای کامل قانون عدم پیمان سپاری ارزی و حذف قوانین دست و پاگیر در حوزه تولید و صادرات صنایع دستی

۶- رفع موانع تولید و صادرات صنایع‌دستی و کمک به شناسایی بازار درکشور‌های هدف برای فروش محصولات و ساماندهی بسته بندی در حوزه صادرات صنایع‌دستی

۷- بهره مندی از اساتید پیشکسوت رشته‌های مختلف صنایع دستی در جهت ترویج آموزش استاد شاگردی

ب- بررسی برنامه ارائه شده و صلاحیت وزیر پیشنهادی

برای این منظور، برنامه ارائه شده با قوانین و اسناد بالادستی از جمله قانون برنامه هفتم پیشرفت، مصوبات راهبردی شورای عالی انقلاب فرهنگی و برخی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نظیر سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و پدافند غیرعامل و قانون حمایت از هنرمندان مطابقت داده شد.

در حوزه مرتبط با کمیسیون صنایع و معادن، توجه به قوانین بالادستی مانند قانون حمایت از هنرمندان، فعالان و استادکاران صنایع دستی مصوب ۱۳۹۶، از جمله نقاط قوت برنامه وزیر پیشنهادی است.

مهم‌ترین ضعف برنامه وزیر پیشنهادی، عدم بیان اقدام عملیاتی و اجرایی در برنامه ارائه شده می‌باشد.

از نظر سوابق علمی و اجرایی، آخرین مدرک تحصیلی وزیر پیشنهادی، دکتری مدیریت دولتی می‌باشد و از نظر سوابق اجرایی نیز سابقه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی را دارا می‌باشند که این سوابق، در مجموع قابل قبول ارزیابی می‌شود.

ج- نظر نهایی کمیسیون

پس از بررسی سوابق، عملکرد، برنامه‌ها و اظهارات آقای سید رضا صالحی امیری، درخصوص صلاحیت ایشان برای تصدی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رای گیری به عمل آمد که در نتیجه، صلاحیت ایشان برای تصدی وزارتخانه مذکور، با اکثریت آرا به تأیید کمیسیون صنایع و معادن رسید.»

مخالفان وزیر پیشنهادی میراث

«صالحی‌امیری» برنامه مشخصی برای عشایر و گردشگری ندارد

حجت‌الاسلام اسماعیل سیاوشی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی گردشگری برنامه مشخصی در حوزه عشایر و استفاده از ظرفیت گردشگری و صنایع دستی ندارد، گفت: ما می‌خواهیم امانت حاصل از خون شهدا را به وزرا بدهیم و قطعا باید صلاحیت افراد را مشخص کرده و به کسانی رای بدهیم که برنامه عملیاتی دارند.

پرونده مربوط به فتنه ۸۸ صالحی امیری اجرا نشده است

علی خضریان گفت که صالحی امیری وزیر پیشنهادی گردشگری براساس فعالیت‌هایش در زمان فتنه ۸۸ پرونده دارد و حتی محکوم شده، اما به دلایلی حکم او اجرا نشده است و باید دستگاه‌های امنیتی پاسخ دهند.

صالحی امیری به سوالات تخصصی ما پاسخ نداد

روح الله نجابت با اشاره به اینکه سوالات تخصصی که از آقای صالحی امیری در کمیسیون امنیت ملی پرسیدم پاسخی برای آن نگرفتمف افزود: ایشان صادقانه گفتند کمتر از یک هفته است که راهی این وزارتخانه شده‌ام و خیلی اطلاعی ندارم. برای میراث فرهنگی و به کار گیری ظرفیت‌های مردمی برای احیا میراث فرهنگی و ... سوالاتی از ایشان پرسیدم و پاسخی نگرفتم.

چطور ما باید به کسی که جلوی رای ۸۵ میلیون ایرانی ایستاد، اعتماد کنیم؟

ابراهیم رضایی با طرح این پرسش که «چگونه به کسی که در انتخابات ۸۸ جلوی رای ۸۵ میلیون ایرانی ایستاد، رای بدهیم؟» ادامه داد: فتنه‌گران به خاطر لطمه‌ای که این‌ها در سال ۸۸ به کشور وارد کردند اولاً ساختار‌های این کشور را زیر سوال بردند، شورای نگهبان، دستگاه قضایی، مجلس و بخش‌های مختلفی را زیر سوال بردند و جلوی رای مردم و جلوی مشارکت ۸۵ میلیونی مردم و جلوی ۴۰ میلیون ایرانی که در انتخابات شرکت کردند ایستادند. این‌ها گناه نابخشودنی است. چطور ما باید به کسی که جلوی رای ۸۵ میلیون ایرانی ایستاد، اعتماد کنیم و مسئولیت مهم وزارتخانه را به او بسپاریم؟

موافقان وزیر پیشنهادی میراث

صالحی امیری به مرز پختگی و بالندگی رسیده است

حمیدرضا کاظمی با بیان اینکه آقایی صالحی امیری به مرز پختگی و بالندگی رسیده است، به سوابق وی اشاره کرد و گفت: او از حیث دانش، تجربه، علم و علم در جایگاه خطیری قرار دارد و همواره در متن انقلاب و ولایت بوده است و تجربه علمی ایشان در کمیته ملی المپیک در کنار تالیفات ایشان در حوزه دیپلماسی فرهنگی می‌تواند گره کور این حوزه را باز کند و گردشگران خارجی را مورد توجه قرار دهد.

صالحی امیری همواره به دنبال وفاق ملی بوده است

زهرا خدادادی گفت: صالحی امیری ریشه تمام تنش‌های موجود در جامعه را امتداد فرهنگی می‌داند و اعتقاد قلبی دارد که ایرانی بودن نه تنها با انقلابی و اسلامی بودن تعارضی ندارد بلکه در طراحی نقشه جامع کشور ضروری است که این اضلاع در تعامل با یکدیگر ترسیم شوند. او در هر مقامی که بوده تلاش کرده که با ایجاد وحدت وفاق ملی و همگرایی در داخل کشور و گسترش دیپلماسی منطقه‌ای و جهانی با ایران و اسلام هراسی مقابله کند.

اقدامات شایسته «صالحی‌امیری» را نباید زیر سوال برد

جهانبخش قلاوند تصریح کرد: آقای صالحی امیری در سال‌های مدیریتش در خوزستان اقدامات شایسته‌ای کرده که نباید آن را زیر سوال ببریم؛ دفاع از نیرو‌ها و اقداماتشان در مرز‌ها موضوع ملی است.

صالحی امیری یک مدیر سیاستمدار فرهنگی است

عبدالوحید فیاضی با بیان اینکه آقای امیری یک مدیر سیاستمدار فرهنگی و یکی لیدر است، گفت: می‌توان اصول اندیشه‌های او را به عنوان یک مدیر راهبردی در آثارش مشاهده کرد چراکه سال‌های سال است که در جمهوری اسلامی نقش آفرینی کرده و تازه به میدان نیامده است.

ساعت: ۱۷:۴۱/ موافقت کمیسیون صنایع و معادن با صلاحیت وزیر پیشنهادی نفت

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از موافقت این کمیسیون با صلاحیت وزیر پیشنهادی نفت خبر داد.

زهرا سعیدی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه ۳۰ مرداد) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون صنایع و معادن درباره محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت را به شرح زیر قرائت کرد.

مستند به ماده (۲۰۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، بررسی صلاحیت و برنامه‌های آقای محسن پاک‌نژاد به عنوان وزیر پیشنهادی نفت، طی دو جلسه در تاریخ‌های ۲۲/ ۵/ ۱۴۰۳ و ۲۳/ ۵/ ۱۴۰۳ در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار گرفت و درخصوص بررسی صلاحیت و برنامه‌های ایشان، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

الف- شرح برنامه‌ها و تعهدات شفاهی وزیر پیشنهادی

وزیر پیشنهادی ضمن معرفی و بیان سوابق علمی و اجرایی، برنامه خود را در حوزه مرتبط با صنعت پتروشیمی بشرح زیر ارائه نمودند:

• سیاست‌گذاری و قیمت‌گذاری مناسب خوراک زنجیره‌های مورد نیاز صنعت پتروشیمی

• افزایش ظرفیت محصولات پتروشیمی به ۱۳۱ میلیون تن مطابق برنامه هفتم توسعه

• توسعه هاب دوم و سوم پتروشیمی در منطقه ویژه مکران (چابهار) و منطقه انرژی‌بر پارسیان

• کمک به توسعه بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی ایران و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری آن

• جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی با ارائه مشوق‌های مالی با تمرکز بر جذب سرمایه گذاران هندی و فرصت معافیت تحریمی بندر چابهار

• تکمیل و اتصال خط آهن شیراز عسلویه

• اتصال پایتخت پتروشیمی کشور به شبکه گسترده ریلی داخلی و خارجی

• توسعه ترانزیت کالا از عسلویه با همسایگان شمال و شمال غرب

• کمک به رونق و توسعه صنایع پایین دستی در مسیر خط آهن عسلویه به شمال غرب کشور

• تکمیل آمایش سرزمینی صنعت پتروشیمی و پایین دست آن با تمرکز بر اقتصاد دریا محور با توجه به دسترسی مناسب به انواع خوراک، بازار‌های بین المللی و شبکه توزیع داخلی و ارائه طرح‌های مناسب میانی و پایین دستی پتروشیمی در پارک‌های شیمیایی با تمرکز و اولویت بر استان‌های مرزی که دسترسی به خوراک، آب، زیرساخت‌های صادراتی، بازار‌های داخلی و منطقه‌ای دارد.

• فعال‌سازی دیپلماسی پتروشیمی به منظور توسعه بازار در کشور‌های همسایه و بازار‌های هدف با همکاری هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی، وزارت خارجه، انجمن‌های تخصصی و اتاق بازرگانی.

• توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی به منظور تامین نیاز صنایع داخلی و افزایش ارزش میانگین قیمت محصولات صادراتی

• استفاده حداکثری از ظرفیت نصب شده در صنعت پتروشیمی از طریق تأمین خوراک پایدار و اصلاح فرآیند واگذاری فرصت‌های سرمایه‌گذاری در توسعه میادین بالادستی جهت جذب مشارکت بخش خصوصی پتروشیمی و تأمین خوراک‌های مورد نیاز

• توسعه تکنولوژی‌های مورد نیاز با شناسایی و تدوین راهبرد‌های کسب دانش‌های فنی مورد نیاز در صنعت پتروشیمی در افق ۱۰ ساله آتی

• توزیع عادلانه و هوشمندانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پتروشیمی از طریق اصلاح فرایند‌های جاری در زمینه صدور مجوز‌ها و تعیین اولویت‌های دریافت تسهیلات مالی به سمت بخش خصوصی واقعی

• ایجاد شورای راهبری صنعت پتروشیمی با مشارکت ذینفعان اصلی ازجمله هلدینگ‌ها، انجمن صنفی و نمایندگان بخش خصوصی واقعی جهت ایجاد تعامل و تصمیم‌گیری در مسائل کلان صنعت و ایجاد انسجام و هماهنگی خصوصا در مسائل کلان مانند بازرگانی خارجی، تامین خوراک، سرمایه‌گذاری، توسعه صنعت و توسعه سرمایه‌های انسانی

• توسعه زیرساخت‌های لازم جهت توسعه صنعت پتروشیمی

• تشکیل «کمیته همسان سازی و سیاست گذاری مشترک» جهت تسهیل خرید گاز از ترکمنستان و رفع ناترازی انرژی صنایع از جمله پتروشیمی و فولاد

ب- بررسی برنامه ارائه شده و صلاحیت وزیر پیشنهادی

با بررسی برنامه ایشان در حوزه کاری مرتبط با کمیسیون صنایع و معادن، میزان انطباق برنامه ارائه شده، با قوانین و اسناد بالادستی از جمله قانون برنامه هفتم پیشرفت، برخی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نظیر سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و پدافند غیرعامل و مصوبات راهبردی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مورد قبول ارزیابی می‌شود.

همچنین در برنامه وزیر پیشنهادی، ملاحظات زیر باید صورت پذیرد:

• قیمت‌گذاری خوراک مورد نیاز واحد‌های پتروشیمی به گونه‌ای باشد که مانند رویه‌های گذشته موجب تشدید رشد نامتوازن در برخی از بخش‌های این صنعت نشود و تکمیل زتجیره ارزش بدرستی صورت گیرد.

• افزایش ظرفیت و توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، بایستی بدون تصدی‌گری وزارت نفت انجام شده و الزامات سیاست‌های کلی اصل ۴۴ رعایت شود.

• براساس برنامه هفتم پیشرفت، افزایش ظرفیت در صنعت پتروشیمی باید با توسعه زنجیره‌های پروپیلن، پایین دست متانول، اتیلن و آروماتیک محقق شود.

• رفع موانع بهره برداری از طرح‌های ۲۰ گانه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

• جهت توسعه هاب‌های پتروشیمی از جمله در منطقه ویژه مکران، ضرورت دارد ساز و کار دقیق اجرایی، مانند امکان تأمین پایدار خوراک، درنظر گرفته شود.

• با توجه به تأکید قانون نفت، ضرورت دارد، ارائه لایحه اساسنامه شرکت‌های پتروشیمی و پالایش و پخش فراورده‌های نفتی، در برنامه وزیر پیشنهادی لحاظ شود.

همچنین سوابق علمی و اجرایی ایشان، در مجموع مناسب ارزیابی می‌شود.

ج- نظر نهایی کمیسیون

پس از بررسی سوابق، عملکرد، برنامه‌ها و اظهارات آقای محسن پاک نژاد، درخصوص صلاحیت ایشان برای تصدی وزارت نفت، رای گیری به عمل آمد که در نتیجه، صلاحیت ایشان برای تصدی وزارتخانه مذکور، با اکثریت آراء به تأیید کمیسیون صنایع و معادن رسید.

مخالفان وزیر پیشنهادی نفت

پاک‌نژاد وزیر پزشکیان باشد نه گوش به فرمان افراد دیگری

اسماعیل حسینی در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم به عنوان مخالف محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت گفت: ان‌شاءالله دولت وفاق ملی شکل گیرد و ما هم خود را موظف به حمایت از دولت می‌دانیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با طرح دغدغه‌ها و نگرانی‌های مربوط به حوزه نفت گفت که آقای پاک نژاد انتظار می‌رود که شما در صورت اخذ رای اعتماد از مجلس، وزیر دولت آقای پزشکیان باشید نه گوش به فرمان افرادی از بیرون.

وزیر نفت رابطه مالی شرکت‌های تابعه وزارت نفت با دولت را اصلاح کند

هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی نفت گفت: آقای وزیر پیشنهادی نفت به گونه‌ای برنامه ارائه دادید که گویا وزارت نفت تنها متولی استخراج و فروش منابع نفتی است. متنوع نبودن سبد سوختی کشور و به تبع آن سهم کم انرژی‌های پاک و تجدید پذیر موجب آن شده است که امروز کشور با ناترازی عمده انرژی در بخش‌های مختلف خانگی و صنعتی روبرو گردد. جناب آقای پاک نژاد هیچ سویه امیدی در این خصوص پیش پای کشور نمی‌گذارید. برنامه ارائه شده توسط شما هیچ پاسخی به موضوع چند میلیارد دلاری منابع ناشی از قطع گاز و برق در فصول مختلف ندارد.

موافقان وزیر پیشنهادی

پاک‌نژاد در تمام سلسله مراتب صنعت نفت توانمندی و اجرایی بودن خود را نشان داده است

غلامرضا توکل شوریجه نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت در سخنانی به عنوان موافق با تاکید بر اهمیت وزارت نفت در کابینه دولت گفت: وزارت نفت وزارتخانه‌ای کلیدی و حساس‌ترین وزارتخانه ایران عزیز محسوب می‌شود. وزارتخانه‌ای است که نبض ضربان اقتصاد ایران وابسته به آن است. مهندس پاک نژاد فردی مومن و مقید است و به عمل ثابت کرده که در طول ۲۷ ساله عمر مدیریتی خود در تمام سلسله مراتب صنعت نفت توانمندی و اجرایی بودن خود را نشان داده است.

پاک‌نژاد متعلق به خانواده صنعت نفت است

اسفندیار عبداللهی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت در اظهاراتی به عنوان موافق با بیان اینکه آقای پاک نژاد را شخصیتی شایسته برای وزارت نفت می‌دانم، اظهار کرد: آقای پاک نژاد شخصیتی برای همین زمانه است و تحصیلات ممتازی در دانشگاه تهران و امیرکبیر دارد؛ او متعلق به خانواده نفت و بدنه نیروی متخصص این صنعت است و مسیر پیشرفت و غیر سیاسی و پلکانی طی کرده است. مهندس پاک‌نژاد متعلق به خانواده نفت و بدنه نیروی متخصص این صنعت است و مسیر پیشرفت را غیر سیاسی و پلکانی طی کرده است.

پاک‌نژاد از صنعت نفت شناخت کامل دارد

امید نصیبی نماینده ممسنی در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم به عنوان موافق محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت گفت: امروز ۷۰ درصد اقتصاد کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم به نفت مربوط است و صنعت نفت به عنوان پشتیبان اقتصاد محسوب می‌شود؛ لذا باید فردی با شناخت کامل برای صنعت نفت انتخاب شود.

نماینده ممسنی در مجلس پاک‌نژاد را فردی با شناخت کامل از صنعت نفت دانست و گفت: پاک‌نژاد می‌تواند با مدیریتش ظرفیت تولید را ارتقا دهد و خسارات را جبران کند.

حضور پاک نژاد در وزارت نفت نگرانی‌ها را برطرف می‌کند

عزت الله حبیب زاده، نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز در موافقت با وزیر پیشنهادی نفت گفت: بنده با شناخت کاملی که از برادر عزیزمان دکتر پاک نژاد دارم در خصوص مدیریت این وزارتخانه راهبردی جای نگرانی نخواهد بود. دکتر پاک نژاد فردی است از دهه ۷۰ تمام روز و شب در وزارتخانه مهی همچون نفت در سطوح مختلف مدیریت به این کشور و مردم خدمت کرده است و در حادثه چاه ۱۴۷ رگ سفید فرمانده میدان بود و به گواه همکاران نفتی خود حدود دو ماه در کنار همکاران خود ماند.

ساعت: ۱۹:۰۵/ موافقت ۳ کمیسیون با وزیر پیشنهادی نیرو

موافقت کمیسیون انرژی با وزیر پیشنهادی نیرو

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی نیرو خبر داد.

جلیل مختار در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون صنایع و معادن درباره عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی نیرو را قرائت کرد.

موافقت کمیسیون کشاورزی با وزیر پیشنهادی نیرو

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی نیرو خبر داد.

سمیه رفیعی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی نیرو را قرائت کرد.

موافقت کمیسیون عمران با وزیر پیشنهادی نیرو

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی نیرو خبر داد.

عبدالجلال ایری در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون عمران درباره عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی نیرو را قرائت کرد.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی