تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
نماینده قزوین در مخالفت با برنامه های وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی مطرح کرد

محمدبیگی: فسادستیزی اراده می‌خواهد که همتی ندارد

فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین در مجلس گفت: وزیر پیشنهادی اقتصاد، اهتمام خاصی برای فسادستیزی ندارد که خود خطری برای این وزارتخانه است.

کد خبر: ۱۷۰۵۶۸
۱۱:۳۷ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳

محمدبیگی: فسادستیزی اراده می‌خواهد که همتی ندارد

دیدارنیوز: نماینده مردم قزوین در مجلس از رویکرد عدم شفافیت همتی در دوران مدیریت وی انتقاد کرد و گفت: وزیر پیشنهادی اقتصاد، اهتمام خاصی برای فسادستیزی ندارد که خود خطری برای این وزارتخانه است.

فاطمه محمدبیگی در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۲۸ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات برنامه عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارائی، ضمن تشکر از رئیس جمهور برای تشکیل کابینه وفاق، گفت: آقای همتی یکی از اهداف خود در سال ۹۵ را مبارزه با نجومی بگیران معرفی کرد، اما وقتی به سمت رسید، مدیران نجومی بگیر ابقا شدند و خبری از برخورد با مفسدان ندیدیم.

نماینده مردم قزوین و آبیک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همتی اهتمام خاصی برای فسادستیزی ندارد که خود خطری برای وزارت اقتصاد است، عنوان کرد: از سوی دیگر، توقف انتشار عمومی آمار عملکرد صنعت بیمه با دستور وی صورت گرفت تا صورت‌های مالی منتشر نشود و همه مدیران و معاونان از پاسخگویی به خبرنگاران منع شدند که همه حاکی از رویکرد عدم شفافیت او است.

وی در ادامه با بیان اینکه این روال بعد‌ها در راستای عدم انتشار اعداد و ارقام در بانک مرکزی از سوی وی صورت گرفت، ابراز داشت: دستور عدم انتشار آمار نرخ تورم از آذر ماه سال ۱۳۹۷ نیز بخش دیگری از رویکرد همتی است که بیانگر شفاف نبودن اقدامات او است.

محمدبیگی همچنین با یادآوری موضوع مربوط به FATF عنوان کرد: وی در مصاحبه‌ای با سایت بانک مرکزی در سال ۹۹، عدم واردات واکسن کرونا را متأثر از FATF دانست. آیا برخورد‌های سیاسی در دورانی که روزانه حدود ۶۰۰ تن از هموطنان خود را از دست می‌دادیم، درست است و آیا اجازه می‌دهید امروز با همچین فردی موافقت کنیم؟

عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی در پایان عملکرد همتی در حوزه موضوع چای دبش را با ترک فعل توصیف کرد و افزود: سؤالم از وزیر پیشنهادی اقتصاد این است که شما که در دوران خود با بالاترین رشد نقدینگی در کشور روبرو بودید، چه برنامه‌ای برای کنترل نقدینگی و مهار تورم چیست و برای اجرای قانون جهش تولید مسکن چه تدبیری اندیشیده اید؟

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر