تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
تنش‌ها در خاورمیانه ادامه دارد

حمله القسام به تل‌آویو با موشک M۹۰

گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز سه‌شنبه اعلام کرد که در واکنش به جنایات اسرائیل در نوار غزه، تل آویو را با دو موشک m۹۰ هدف قرار داده است.

کد خبر: ۱۷۰۳۲۰
۱۸:۰۱ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳

حمله موشکی القسام به تل‌آویو

دیدارنیوز: گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه تل آویو را هدف حملات موشکی قرار داده است.

یکی از فرماندهان القسام به شبکه خبری الجزیره گفت که این دو موشک از منطقه‌ای پرتاب شدند که خودرو‌های اشغالگر رژیم اسرائیل در آنجا مستقر شده بودند. ارتش رژیم صهیونیستی هم اعتراف کرد که بدون اینکه آژیر هشدار به صدا دربیاید دو موشک از جنوب نوار غزه شلیک شد، که یکی از آن‌ها به نزدیکی سواحل تل آویو اصابت کرده است.

گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد که تانک مرکاوا ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه «الزنه» در شرق خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه با بسته انفجاری هدف قرار داده است.

القسام در ادامه افزود که یک تانک مرکاوای دیگر ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه «زلاطه» در شرق رفح واقع در جنوب نوار غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده است.

جنگ در نوار غزه پس از ده ماه ادامه دارد و رژیم صهیونیستی که مدعی بود کار را در مدت زمان کوتاهی تمام می‌کند حالا نه تنها به پیروزی دست نیافته بلکه در رسیدن به اهداف خود (نابودی حماس و آزادی اسیران) شکست خورده است.

رژیم صهیونیستی با کمک شبکه رسانه‌ای غرب به دنبال فریب مردم جهان بود تا خود را برنده میدان نشان دهد، اما حالا پرده‌ها با سرعت بیشتری در حال کنار رفتن هستند و واقعیت‌های میدان نمایان شده و این مسئله در مناطق شمالی و مرکزی نوار غزه هم قابل مشاهده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر