تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در بحبوحه افزایش تنش‌ها و احتمال پاسخ تهران مطرح شد

حمایت آمریکا از اسرائیل با وجود جنایت‌های اخیر

باوجود جنایت‌های اخیر اسرائیل در خاورمیانه و چند ترور در بیروت و تهران، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا بار دیگر بر حمایت واشینگتن از تل‌آویو تاکید کرده است.

کد خبر: ۱۷۰۲۵۲
۱۳:۱۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳

حمایت آمریکا از اسرائیل با وجود جنایت‌های اخیر

دیدارنیوز: با افزایش احتمال حمله نظامی مستقیم ایران به اسرائیل، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا بار دیگر بر حمایت واشینگتن از تل‌آویو تاکید کرد.

به نقل از العربیه، بر اساس بیانیه وزارت دفاع آمریکا، لوید آستین، روز یکشنبه ۲۱ مرداد در تماس تلفنی با یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل گفت که کشورش «هر اقدام لازم برای دفاع از اسرائیل را انجام خواهد داد» و به تقویت مواضع و توانمندی‌های نظامی آمریکا در سراسر خاورمیانه با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای خواهد پرداخت.

به همین منظور به فرمان وزیر دفاع آمریکا، ناوگروه تهاجمی آبراهام لینکلن که حامل جت‌های جنگنده «اف ۳۵» است هرچه زودتر به منطقه خاورمیانه که تحت فرماندهی سنتکام قرار دارد وارد خواهد شد تا به تقویت ناوگروه تهاجمی «تئودور روزولت» بپردازد.

لوید آستین در این گفت‌وگوی تلفنی همچنین به همتای اسرائیلی خود گفته است که زیردریایی جورجیا با موشک‌های هدایت‌شونده در اختیار فرماندهی نظامی مرکزی آمریکا «سنتکام» قرار داده خواهد شد.

وزرای دفاع دو کشور همچنین درباره عملیات نظامی ارتش اسرائیل در غزه و لزوم کاهش خسارت انسانی در آنها، پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه و تلاش‌های آمریکا برای جلوگیری از حمله ایران، حزب‌الله و سایر گروه‌های مرتبط با ایران در منطقه گفتگو کرده اند.

به نوشته «اکسیوس» برآورد‌های منابع اطلاعاتی اسرائیل آن است که حکومت ایران پس از ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در تهران قصد دارد مستقیما به اسرائیل حمله کند. آمریکا در روز‌های اخیر، پس از تقویت نیرو‌های نظامی خود در منطقه بار‌ها تاکید کرده است که با تمام توان از اسرائیل در برابر حملات نظامی حکومت ایران دفاع خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد