تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
دو میلیارد یورو که برای قرارداد چین مطرح شده، محقق نشده!

اقراریان: زاکانی گفته ۱۳ میلیارد یورو تفاهم‌نامه منعقد کرده/ باید ضمانت نامه‌ها را به شورای شهر بدهد

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران گفت: علیرضا زاکانی (شهردار تهران) مدعی شده که ۱۳ میلیارد یورو تفاهم نامه منعقد کرده و قطعا این تفاهم نامه‌ها مربوط به شهرداری است و ما درخواست کردیم در اختیار اعضا قرار بگیرد تا بدانیم چه محتوایی دارد. دو میلیارد یورو هم که برای قرارداد چین مطرح شده، محقق نشده و تنها بخشی از آن وارد تفاهم شده است. اینکه زاکانی گفته من ضمانت نامه دارم باید این ضمانت نامه‌ها را به شورای شهر ارائه دهد تا بدانیم دلایل کافی برای مسائلی که مطرح می‌کند، دارد.

کد خبر: ۱۷۰۱۸۱
۱۰:۴۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳

اقراریان

دیدارنیوز: عضو شورای شهر تهران با اشاره به سقوط جرثقیل آتش نشانی در شب گذشته، گفت: آیا استفاده از تجهیزات آتش نشانی برای اقدامات عمرانی صحیح است؟

مهدی اقراریان در دویست و پنجاه و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مدال آوری ورزشکاران کشور در المپیک گفت: باید از آقایان هادی ساعی و علیرضا دبیر دو همکار سابق شورا که هدایت دو فدارسیون را بر عهده دارند، تقدیر کرد. حسن اتفاق زیبا این است که هر دو نفر اهل شهر ری هستند که باید در حوزه ورزش توجه جدی به ری داشته باشیم.

وی با اشاره به سقوط جرثقیل آتش نشانی در شب گذشته افزود: یکی از تجهیزات آتش نشانی به منظور جابجایی ژنراتور در کنار ساختمان معاونت فنی و عمرانی به کار گرفته می‌شود که سقوط می‌کند. دو موضوع پیش می‌آید که آیا استفاده از تجهیزات آتش نشانی برای اقدامات عمرانی صحیح است یا خیر؟ و در مورد دوم امکانات و نیرو‌های انسانی است که باید برای عملیات استفاده شود، در چنین مواردی استفاده می‌شوند و آسیب می‌بینند.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در ۱۹ تیر امسال تذکری دادم که هنوز پاسخ تذکر من بعد از یک ماه داده نشده است، تأکید کرد: آقای زاکانی مدعی شده که ۱۳ میلیارد یورو تفاهم نامه منعقد کرده و قطعا این تفاهم نامه‌ها مربوط به شهرداری است و ما درخواست کردیم در اختیار اعضا قرار بگیرد تا بدانیم چه محتوایی دارد.

وی افزود: دو میلیارد یورو هم که برای قرارداد چین مطرح شده، محقق نشده و تنها بخشی از آن وارد تفاهم شده است. اینکه زاکانی گفته من ضمانت نامه دارم باید این ضمانت نامه‌ها را به شورای شهر ارائه دهد تا بدانیم دلایل کافی برای مسائلی که مطرح می‌کند، دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان