تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
علی باقری‌کنی مطرح کرد

تسلیت به برزیل و محکومیت حمله اسرائیل

سرپرست وزارت خارجه ایران حادثه غم‌انگیز سقوط هواپیمای مسافربری در برزیل را به ملت و دولت این کشور تسلیت گفت و حمله اخیر اسرائیل به یک مدرسه را شدیدا محکوم کرد.

کد خبر: ۱۷۰۱۵۶
۲۱:۰۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

تسلیت به برزیل و محکومیت حمله اسرائیل

دیدارنیوز: علی باقری، سرپرست وزارت خارجه کشورمان حادثه غم‌انگیز سقوط هواپیمای مسافربری در برزیل را به ملت و دولت این کشور تسلیت گفت و حمله اخیر اسرائیل را محکوم کرد.

علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: از سوی دولت و ملت ج. ا. ایران، حادثه غم‌انگیز سقوط هواپیمای مسافربری در برزیل را که منجر به از دست رفتن جان ۶۱ مسافر و خدمه آن شد به دولت و ملت برزیل تسلیت می‌گویم و مراتب همدردی خود را با بازماندگان قربانیان این حادثه تألم‌بار ابراز می‌کنم.

هیچ ابهامی در نیت اسرائیل برای نسل‌کشی فلسطینیان نیست

علی باقری نوشت: جدیدترین جنایت باند جنایتکار حاکم بر سرزمین اشغال شده فلسطین در حمله به یک مدرسه که به عنوان پناهگاه استفاده می‌شد و کشتار بیش از ۱۰۰ نفر کودک و انسان بی‌گناه در حال اقامه نماز صبح، هیچ ابهامی در نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی فلسطینیان باقی نمی‌گذارد.

مماشات جامعه جهانی در برابر شر مطلقی به نام موجودیت تبهکار صهیونیستی، به مثابه استقبال از گسترش شرارت و نفی همه هنجار‌ها و ارزش‌هایی است که تحت عنوان تمدن انسانی می‌شناسیم. همه دولت‌ها - و در راس آن‌ها دولت‌های اسلامی - مسئولیت مشترک اخلاقی و حقوقی برای توقف نسل‌کشی و کشتار فلسطینیان دارند.

بی تردید آن دسته از دولت‌ها، به ویژه آمریکا، انگلیس و کانادا، که با حمایت‌های همه جانبه مالی، تسلیحاتی و سیاسی از موجودیت اشغالگر به مثابه پیشران ماشین کشتار و نسل‌کشی آن عمل می‌کنند و با بی‌شرمی تمام «بی‌کیفرمانی» آن را تضمین می‌کنند، همدست و شریک در جنایات ارتکابی علیه فلسطین و مردم منطقه‌اند. مردم منطقه و جهان هیچگاه جنایت‌های باند جنایتکار صهیونیستی و همدستانشان را فراموش نمی‌کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر