تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
مدیرکل مدیریت بحران خبر داد

احتمال وقوع سیلاب و ریزش سنگ در مازندران

حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران اعلام کرد: با استقرار سامانه بارشی احتمال وقوع سیلاب و ریزش سنگ در ارتفاعات وجود دارد.

کد خبر: ۱۷۰۰۵۸
۱۸:۱۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳

احتمال وقوع سیلاب در مازندران

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: با استقرار سامانه بارشی احتمال وقوع سیلاب و ریزش سنگ در ارتفاعات وجود دارد.

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران اظهار داشت: هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شد و با شکل گیری جریانات شمالی روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ مرداد ماه شاهد رگبار و رعدوبرق پراکنده در استان هستیم.

وی با بیان اینکه در اثر استقرار سامانه، وزش باد و کاهش نسبی دما را داریم خاطرنشان کرد: این کاهش دما در چالوس، رامسر، تنکابن، بلده، کجور، عباس آباد، نوشهر، سیاه بیشه، دلیر، سوادکوه، رینه، سوادکوه شمالی، آلاشت، بهشهر، کیاسر و ارتفاعات بابل و در آمل، نکا، گلوگاه، میاندورود و نور محسوس است.

محمدی شیرکلایی افزود: با استقرار سامانه احتمال جاری شدن روان آب و آبگرفتگی، افزایش حجم آب رودخانه‌ها را داریم.

وی افزود: با ریزش سنگ در جاده‌ها و محور‌های کوهستانی مواجه می‌شویم و همه نیرو‌های خدماتی و امدادی استان لازم است با تجهیزات کامل خدمات رسانی در محور‌ها و در حاشیه مسیل‌ها در صورت وقوع سیلاب احتمالی داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران اظهار کرد: رانندگان لازم است هنگام تردد در جاده‌های استان و در محور‌های کوهستانی نکات ایمنی را مد نظر قرار دهند.

محمدی گفت: کوهنوردان و طبیعت‌گردان هم از صعود به ارتفاعات پرهیز کنند و ممنوعیت استقرار و اتراق در مناطق کوهستانی را داریم.

این مسئول از دامداران هم خواست دام‌های خود را دور از حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها، ارتفاعات و فضای باز نگهداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در ادامه افزود: پاکسازی جوی‌ها و کانال‌های هدایت آب‌های سطحی ضروری است و شهرداران نیز بازدید و مقاوم سازی داربست‌ها و سازه‌های موقت و بیلیبورد‌های تبلیغاتی سطح شهر را انجام دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر