تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
تیمور حسینی می‌گوید از ابتدای سال ۷ درصد کاهش تلفات جاده‌ای داشته‌ایم

نظر پلیس راهور درباره کشف حجاب‌ در خودرو

تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پلیس راهور در زمینه کشف حجاب وظیفه‌ای دارد یا خیر گفت: مقوله طرح عفاف و حجاب به تمامی یگان‌ها و پلیس‌های تخصصی ابلاغ شده است و پلیس راهور هم در این زمینه مسئولیت دارد.

کد خبر: ۱۶۹۹۳۸
۱۳:۱۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

ورود راهور به کشف حجاب‌ در خودرو

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تخلفات رانندگی کاهش ۱۹ درصدی داشته است و علت آن هم افزایش جرائم رانندگی از تاریخ ۲۳ تیرماه سال جاری بوده است.

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در گذشته معطلی هر فرد در صف تعویض پلاک حدود یک ساعت و نیم بود که اکنون این زمان به نیم ساعت رسیده است.

وی افزود: جرائم رانندگی از ۲۳ تیرماه که نرخ جرائم افزایش داشته، حدود ۱۹ درصد کاهش داشته است؛ البته از ابتدای سال ۷ درصد کاهش تلفات جاده‌ای در تصادفات را هم داشته‌ایم.

رئیس پلیس راهور بیان کرد: از ابتدای سال تا کنون ۵۸ درصد جرائم در معابر شهری و ۴۲ درصد در جاده‌ها رخ داده است.

وی گفت: انتظار پلیس از دولت چهاردهم این است که در انتخاب وزرایی که می‌توانند نقش کلیدی در ساماندهی ترافیک و کاهش سوانح داشته باشد دقت لازم را به کار بگیرد.

سردار حسینی گفت: مهم‌ترین دلیل فرار افراد از صحنه تصادف "ترس" است؛ اما باید بگویم که پلیس موارد بسیاری بوده است که فرد از صحنه تصادف فرار کرده، اما پلیس او را شناسایی و به مرجع قضایی معرفی کرده است.

وی با اشاره به مسئله کمین کردن پلیس در جاده‌ها تصریح کرد: بنای ما در پلیس راهور این است که اصلا ماموران "کمین" نکنند، اینکه مامور ما با خودروی راهور و سه‌پایه دوربین در کنار جاده یا راه می‌ایستد دیگر کمین نیست.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: هدف پلیس جریمه کردن نیست، هدف پیشگیری از وقوع جرم است، در نتیجه پلیس با لحاظ تمامی باید‌ها و نباید‌ها باید از بروز رفتار‌های پرخطر جلوگیری کند.

سردار حسینی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پلیس راهور در زمینه کشف حجاب وظیفه‌ای دارد یا خیر گفت: مقوله طرح عفاف و حجاب به تمامی یگان‌ها و پلیس‌های تخصصی ابلاغ شده است و پلیس راهور هم در این زمینه مسئولیت دارد.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه پلیس تمایلی به جریمه ندارد، اما در برابر تخلفات رانندگی نباید کوتاهی کنیم، گفت: من همین‌جا از همه فعالان رسانه و تبلیغات دعوت می‌کنم که پویش #نه_به_تخلف_نه_به_جریمه را راه‌اندازی کنند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر